iPon Hírek

3D-s laptopot tervez az Acer

Dátum | 2009. 06. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

A jelenlegi, még szemüveges változat.A jelenlegi modellekkel ellentétben a készülő új változatnál már szemüveg nélkül is élvezheti az ember a "képernyőből kiugró" megjelenítés élményét. Ehhez persze pár technikai problémát meg kell még oldaniuk az illetékes fejlesztőknek, de meglátásuk szerint ezek egyike sem jelenthet komolyabb gondot.

A 15,6 hüvelykes gépet az Acer a Wistronnal közösen fejleszti, a megjelenését pedig az idei év októberére becsülik. Szeretnék már előtelepített Windows 7-tel piacra dobni, így az érkezésének a konkrét időpontja csakis attól függ, hogy az MS mikor jelenteti meg az új rendszerét.

Ellátnák továbbá egy olyan szoftverrel, amely az eleve 3D-snek készült filmek támogatása mellett a hagyományos 2D filmeket is "felkonvertálja" 3D-ssé. Minden adott lesz tehát a térbeli élményhez, bármit is szeretnénk nézni, de azért előbb megnéznénk, hogy ezt hogy néz ki a gyakorlatban.

Végül, de nem utolsósorban említésre érdemes még az a tény, hogy fejlesztenek egy "harmadik generációs" modellt is, amely inkább MID-, vagy smartbook-szerű lesz, erőteljes hálózati és kényelmi fókusszal - ám ennek a megjelenése még messze van, lévén ezt csak a jövő év harmadik negyedére tervezik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. valentine2
2009.07.21. 22:08
VISSZA A HIRHEZ

Reméljük segít majd a YouTube 3D-s nézésében is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 620hun
2009.07.21. 22:53
Ehhez persze pár technikai problémát meg kell még oldaniuk az illetékes fejlesztőknek...

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.07.21. 23:40
Van 2D-s laptop is???
Az szerintem durvább lenne, mert minden laptop amit eddig láttam 3D-s
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!