iPon Hírek

3D-s mobil a Hitachi-tól

Dátum | 2009. 02. 02.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Érdekes új, kagylós mobillal jelentkezik a Hitachi a Wooo H001 képében, amelynek legfőbb különlegessége természetesen nem a 854 x 480-as felbontása (bár már ez is egy szép érték), hanem az, hogy ezen 3D-s megjelenítési üzemmódot is képes abszolválni. Igény esetén automatikusan, de felhasználói parancsra is.


1Seg digitális TV-adások vagy más hasonló, eleve 3D-s tartalmak megtekintése esetén értelemszerűen az automatikus váltás esete forog fenn, azonban már meglévő, alapvetően 2D-s (fény)képeket is minden további nélkül "fel tud konvertálni" 3D-be; ez esetben manuálisan beállíthatjuk a látszólagos mélységet, és éppúgy használhatjuk a mobilt függőleges, mint ahogy a minilaptop-benyomást keltő vízszintes helyzetében is. Arról sajnos nincs információ, hogy a képernyő milyen technológiát használ.

Ma persze már nem mobil a mobil fényképezőgép nélkül, így a Wooo H001-et is ellátták egy derekas, 5 megapixeles jószággal - a képek és más egyebek tárolására pedig hagyományos microSD-kártyákat használhatunk (amely esetben akár 10 óra 40 percnyi digitális műsor is rögzíthető rajta, így lényegében kézi videófelvevőként is használható a készülék).


Végül, de nem utolsósorban valódi világroamingot is támogat, és gyakorlatilag bárhol, bármilyen hálózaton működik - ezen információból pedig kis szerencsével talán még az is következhet, hogy előbb-utóbb világszerte is kaphatóvá válik majd, bár a hivatalos hírek egyelőre még csak annyit közölnek, hogy Japánban áprilistól kezdik meg a készülék árusítását.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.02.02. 18:02
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Insignia
2009.02.02. 18:25
Jó müködjön bármilyen hálózaton de az 1Seg-et már a PSP is támogatja csak nemfogható európában csak a japánoknál... illetve láttunk már magyarországon Hitachi telefont?
Szép a design csak sajna tutira nemlesz nálunk kapható
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!