iPon Hírek

3G-s csuklótelefon az LG-től

Dátum | 2008. 12. 29.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Bemutatta legújabb mobilérdekességét a gyártó, nevezetesen az LG-GD910 jelzésű, érintőképernyős csuklótelefont, amely egyaránt támogat 3G-t és HSDPA-t is.


A képernyő mindössze 1,43 hüvelykes LCD, ám a képminőségére nem lehet panasz, tekintve, hogy első pillantásra a hívótárcsa "gombjait" könnyen valódi "gomboknak" hiheti az ember, ha csak egy felületes pillantást vet rá.

Természetesen azonban sehova se juthatna manapság egy ilyen készülék, ha csak ennyit tudna; az LG-GD910-est ellátták egy beépített kamerával, így videókonferenciák lebonyolítására is alkalmas. Képes "felolvasni" (TTS - text-to-speech = szöveget beszéddé), MP3-at lejátszani, hangfelismerni, valamint (HSDPA-n) 7,2 Mb/s-el letölteni és Bluetooth kapcsolatot létesíteni.

Hivatalosan a CES alkalmával debütál majd a készülék, így akkor talán többet is megtudunk majd róla - és most kivételesen nem is kell sokáig várnunk rá, mivel Európa és Korea kapja majd meg először a készülékeket, és ezúttal a világ többi része várhat még rá majd egy darabig.

Árakról persze egyelőre még nem esett szó, de vélhetőleg hamarosan ez a tényező is ismertté válik majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2008.12.29. 14:23
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. alien24
2008.12.29. 20:28
nah ez egy jo fejlesztesi irany
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pluto
2009.01.05. 17:11
Az a baj hogy túlzásba vannak esve az emberek a mobilhasználattól. pl. vki aki otthon felejti a mobilját, pedig alig használja egy hónapban talán 2x ha fölhívják, máris rohan be érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!