iPon Hírek

3G-vel készülnek az újratervezett Lenovo S10-2-esek

Dátum | 2009. 05. 05.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Egy kiszivárgott felhasználói kézikönyv útján, feltehetőleg szándékán kívül erősítette meg a Lenovo a jelenleg IdeaPad S10-2 néven ismert 10 hüvelykes netbookjaik újratervezésére vonatkozó elképzeléseit.


Az új változat ezek szerint barátságosabbnak mondott dizájnnal rendelkezne, lekerekített sarkokkal és új kijelzőzsanérral - ám legfontosabb újításnak kétségkívül a 3G modemet nevezhetjük, ami a tervek szerint szintén kerülne bele, egy, az akku mögött könnyen hozzáférhető SIM-kártya rekesszel együtt.

A haladás persze néha áldozatokat kíván, és nincs ez másképp most sem: az előbb említett újítás érdekében ugyanis beáldozzák az ExpressCard/34 rekeszt. Kapunk azonban még egy USB-portot is (így már 3 lesz), még laposabb és tömörebb billentyűzetet, valamint egy "terebélyesebb" érintőpadot.

Processzorból 1,6GHz-es Atomot kap, memóriából 1GB-ot, SSD-ből pedig 8 és 32GB között mozoghat az érték. Az akkuja 3 vagy 6 cellás lehet, és persze nem lehet netbook a netbook 1,3 megapixeles integrált webkamera nélkül.

Megjelenési és árazási információk egyelőre még nem kerültek elő, de feltehetően ezekre se kell már túl sokat várni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!