iPon Hírek

4 GB-os, DDR3-1600 MHz-es mobil RAM

Dátum | 2010. 10. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Super Talent illetékesei büszkén jelentették be, hogy a vállalat mérnökei elkészítették a világ első 1600 MHz-es órajelen ketyegő 4 GB-os DDR3-as So-DIMM típusú mobil memória modulját, amely új lendületet adhat a játékosok számára kínált noteszgépek, valamint a mobil munkaállomások gyártóinak.


A szupergyors, nagy kapacitással rendelkező memória modul rendkívül fontos szerephez juthat majd a mobil munkaállomások és a játékosoknak kínált extrém noteszgépek piacán, ahol a felhasználók  rendszerint kompromisszummentes, nagy teljesítményt kínáló konfigurációkat keresnek. A nagysebességű, nagy kapacitással rendelkező memória modul alkalmazásának köszönhetően a kisebb memória sávszélességből eredő alacsony rendszerteljesítmény a friss termék megjelenésével már a múlté - állítja a gyártó.

A Super Talent közleménye azt nem árulja el, hogy az új memória modulok pontosan mennyibe fognak kerülni. Az újdonság egyelőre a gyártó hivatalos weboldalán sem tűnt fel, így nem tudható, hogy pontosan milyen feszültség és milyen időzítések mellett fog üzemelni. A termék sorozatgyártása a hírek szerint már folyamatban van, forgalmazása pedig két héten belül meg is indulhat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Insignia
2010.10.05. 09:16
csak az árát felejtették el megemlíteni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!