iPon Hírek

4 új dungeon jön az Age of Conan-hoz

Dátum | 2009. 02. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A új, igencsak méretes Age of Conan tapasszal 4 új dungeont is hozzáadnak a játékhoz. Ahogy azt a patch note-ban is olvashatjuk, ezek közül 3 a maximális szintet elérteknek készült high-end tartalom, amik közül egy szólózható. A negyedik ezzel szemben a 40. szint körülieket célozza meg. Emelett javítottak néhány bugot, és csiszolgattak a játék más aspektusain is.

A Slaughterhouse Cellar lesz az egyedül végigjátszható, a Xibaluku és Thunder River kisebb csapatok számára készült, míg a Black Ring Citadel harmadik szárnya egy új raid instance lesz. A negyedik, a Cradle of Decay pedig a 40-es szintek elejét taposó csapatok részére kialakított dungeon.

Xibaluku
Változtattak itt-ott az egyes kasztokon, a PVP-t szintén minden szempontból felturbózták: behozták a korábban már beharangzott konzekvencia rendszert (hírnév/hírhedtség, lehetünk hősök vagy anti-hősök), elérhetővé vált a várostrom minijáték is, valamint ezentúl a legyőzött játékosok testén találhatunk kézművességhez felhasználható anyagokat is. És ez még nem minden.

Xibaluku
Az apróbb dolgok közül megemlíthetők még az új érzelmek kifejezésére szolgáló, egyenesen lírai mélységekbe taszító emote-ok, mint például a köhögés (cough), pukizás (fart), orrpiszkálás (picknose) és tüsszentés (sneeze). A régi 'relaxed_lean'-t pedig javították, most már nem remeg a kamera miközben alkalmazzuk az emote-ot.

Slaughterhouse
A 6. Age of Conan Fejlesztői Videónapló megtekintése: 480p, 720p.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.02.19. 20:55
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!