iPon Hírek

45nm-es Intel Penryn az Alienware gépeiben

Dátum | 2007. 11. 13.
Szerző | Gabriel
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Alienware Area-51 ALX CF kódnevű összeállításában. Megszokhattuk már tőlük, hogy az elsők között - vagy ténylegesen elsőként - vonultatják fel a legújabb alkotásokat, és most sem okoztak csalódást.

Mindössze néhány órával azután, hogy az Intel hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint az új, 45nm-es Penryn processzorok már úton vannak a gyártókhoz, az Alienware is megtette a saját bejelentését, miszerint az Area-51 ALZ CF nevet viselő asztali számítógép-összeállításuk fogja a világon elsőként alkalmazni az új processzorokat. És hogy mindez konkrétan mit is jelent?

A QX9650-essel felszerelt, előrendelt Alienware gépeket szerencsés tulajdonosaik nem csupán egy valóban impozáns, 4.0GHz-es, tuningolt CPU-val kapják kézhez, de találhatnak benne emellett egy CrossFire ATI HD 3870 kártyakettőst is, az SLI grafikai feldolgozás lehető legalaposabb kiaknázása érdekében.

Az ilyen csemegéknek azonban természetesen áruk is van, ami jelen esetben nem is csekély: $5499-et (kb. 968.000 Ft) kóstál ez az élvezet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.13. 08:21
vissza a hírhez

Az Alienware Area-51 ALX CF kódnevű összeállításában. Megszokhattuk már tőlük, hogy az elsők között - vagy ténylegesen elsőként - vonultatják fel a legújabb alkotásokat, és most ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!