iPon Hírek

47. heti rövidhírek

Dátum | 2008. 11. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Aranylemezen a Prince of Persia, új Far Cry 2 letölthető tartalom érkezett, februárban jön a Killzone 2, Call of Duty: World at War mod tools letölthető a PC verzióhoz.

Prince of Persia(PC, PS3, Xbox 360):

Nemrég olvashattunk az iPon hasábjain a játékról, és most azzal a jó hírrel szolgálhatunk azoknak akik a szívükbe zárták a megújult herceget (vagy inkább csinos segítőjét Elikát), hogy a  játék teljesen elkészült és már aranylemezen várja a sorozatgyártást.

"Egy ősi földön a perzsa mitológia világában a Herceg egy epikus küzdelem közepén találja magát az istenek játszóterén. Ormazd a Fény istene küzd ádáz testvérével a pusztító Sötétség istennel Ahrimannal. A Herceg éppen időben érkezik ahhoz, hogy tanúja legyen a legendás Élet fája elpuszításának, amely tett következményeképp az egész világ örök sötétségbe borulhat. A romlás megtestesülése, egy sötét anyag, fizikaliag fertőzi meg a földet és az eget... A Herceg az egyetlen aki segítségére lehet Elikának a harcos törzs utolsó hercegnőjének, akit 10.000 éve megbíztak Ahriman börtönének őrzésével... Rajtuk áll tehát, hogy meggyógyítsák a világot és szembeszálljanak a sötétséggel."


Far Cry 2(PC, PS3, Xbox 360):

Az Ubisoft, hogy megpróbálja kihúzni az unalomból játékosait a téli szünetre kiad egy letölthető tartalmat a nemrég kijött Far Cry 2-höz. A "The Fortune Pack" névre keresztelt állomány nem kevesebb mint 10 dolláros áron lesz megvásárolható, tartalma pedig a következő:

Fegyverek:
- Silenced Shotgun
- Sawed-off Shotgun
- Crossbow

Járművek:
- Unimog vehicle
- Quad vehicle

Multiplayer Térképek:
- Cheap Labor
- Last Resort
- Lake Smear
- Fort Fury


Killzone 2(PS3):

Nem biztos az információ, de várhatóan Február 17.-én jön majd ki PS3-ra az egyik legnagyobb húzóneve, a Killzone 2.

A Sony még nem erősítette meg a pontos dátumot, de a Guerilla Game's új zászlóshajója a GameSpot nemrég megjelent videoblogja alapján 2009. február 17.-én kerül majd kiadásra (igaz az IGN-en és az Amazonon még február 1-et olvashatunk). Az eddig megjelent videók alapján az új Killzone FPS kihívója lehet a Resistance 2-nek, a másik PS3 exkluzív shooternek.


Call of Duty: World at War mod tools(PC):

Az Activision kiadott egy remek kis szerkesztő készletet a COD PC verziójához, melynek segítségével a játékosok elkészíthetik saját pályáikat és játék módjaikat többek között.

A nagyjából 1,1 Gigás file letölthető például a FileShack-ról.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bszoke88
2008.11.22. 18:06
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Balu92
2008.11.22. 21:01
Szerintem mostanába elég jó játékokat hoznak ki.Pl:GTA 4, Far Cry 2 stb.Ezekhez már kell gép is alá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pluto
2008.11.23. 10:38
Nekem a Far Cry 2 nem jön be, de annak még nem is nagy a gépigénye, hanem majd a GTA IV-nek lesz szörnyű nagy. De én egy játék kedvéért nem fogok már rögtön Karácsonykor új gépet venni, nehogy már elérjék a céljukat. Mert ha egy játéknak ekkora a gépigénye az egy nagyon rossz grafikus motorra utal, mint a Crysis-é.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!