iPon Hírek

48. heti rövidhírek

Dátum | 2008. 11. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Burnout Paradise: A leggyorsabb kocsi, Hamarosan jönnek a Dead Space demók konzolra, Fable II letölthető tartalom...

Burnout Paradise: A leggyorsabb autó (Xbox 360, PS3)

A Criterion lerántotta a leplet a leggyorsabb autót övező titkos részletekről. A Carson Extreme Hotrod egy alacsonyfekvésű, eszméletlen erejű, hihetetlen gyorsulásra képes szörnyeteg. Mindennek tetejében még viccesen is néz ki… Nézzük el neki, cserébe ez az autó beiskolázza a játékosokat boostolásból, ami mellé, hogy érezzük a sebességet kis kék lángok is társulnak.

A Hotrod a Burnout Paradise Boost Specials Pack részeként fog majd megjelenni valamikor 2009-ben.


Dead Space demó (Xbox 360-ra és PS3-ra)

Holnap érkezik Xbox Live-ra megkésve bár, de törve nem, kedvenc „űrzombihent” (nyelvújítok) játékunk, a Dead Space próbaverziója. A PlayStation 3 tulajdonosok még egy kicsit várni kénytelenek, egészen csütörtökig, hogy letölthessék a PS Store-ból. Örömhír ez most azoknak, akik nem szeretnek kockáztatni egy játék megvásárlásánál, és nem bíznak a teszterekben és kritikusokban.

A demóban használhatjuk majd Isaac 4 bányász eszközét, hogy szétcsapjunk a kozmetikázatlan mutánsok közt, valamint lehetőség lesz kipróbálni a telekinézis és sztázis képességeket is. Nem tudni, hogy a demó milyen hosszú lesz, de ahhoz biztos elég lesz, hogy eldöntsük, szeretnénk e megvenni a játékot. (Ha ezek után valaki még mindig hezitál, ajánljuk figyelmébe az iPon review-ját.)

Azért halkan tegyük fel a kérdést: És a PC Demo?!
Fable II letölthető tartalom (Xbox 360)

Kissé csúszva, de a Lionhead tálalta „hatalmas” bejelenését (ha visszaemlékszünk két hete kürtölték szét, hogy be fognak jelenteni valamit, ami közben mentegetőztek, hogy nem kenyerük az ilyen „gyötrés”).

Tágul tehát a Fable II világa, az új zónának pedig Knothole Island lesz a neve és december 12-én jelenik majd meg.

Mint arra számíthattunk, természetesen nem adják majd ingyen, 800 Microsoft pont lesz az ára (6,8 font/ 9,6 euró). Nem olcsó, de elég méretes tartalmat kínál cserébe. (Csendben elmerenghetünk, hogy milyen jó, hogy kis országunkban is van Xbox Live… Ja nem, ezt csak álmodtuk, csak úgy mint a PS Store-t! Fene.)

Knothole Island haldokló szigetén, az aranyló homokot és a trópusi növényzetet ellepte a hó és lakói fagyoskodnak. Hősünk feladata, hogy visszahozza a napot. Ehhez persze próbákat kell kiállnia, amik 3 oltárnál tárulnak majd elé.

A sceenshotokon láthatjuk, hogy a szigeteken újfajta ellenségekkel találkozhatunk majd. A hangulat első ránézésre megkapónak tűnik.


A kiegészítőhöz jár majd egy ingyenes co-op tapasz is, melynek segítségével együtt fedezhetjük fel a játék varázslatos világát (ez akkor is letölthető, ha nem vásároljuk meg az expanziót). Tegyük még hozzá, hogy a fejlesztők számos extrával is kedveskednek majd a Fable rajongóknak. Így például: Knight's Boots, Assassin's Gloves, egy Weight Loss Potion és még sok más.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Magrathea
2008.11.24. 22:23
vissza a cikkhez

Gyors tapasz a hírnek:
Letölthető a Red Alert 3 Demója is!

http://files.filefront.com/Command+Conquer...;/fileinfo.html
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.11.24. 22:55
Így van, már nem egyszer találkoztunk ilyennel, hogy a demó utólag jön ki. Ez azért van mert a fejlesztőknek tartani kell a kiadás határidejét, ami gyakran nem jön össze. Így nincs idejük a demót elkészíteni és csak hetekkel a játék megjelenése után jön ki. Vagy akkor sem... (Sok játékhoz egyáltalán nincs demó.)
A Fable 2 hír meg a kiegről szól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!