iPon Hírek

4GB-s flash drive motorosoknak

Dátum | 2007. 08. 06.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Ha fejlett technikájú, egyedi kialakítású, klasszikus tervezésű és páratlan kifinomultságú verseny-ihlette motorok kerülnek szóba, nagy valószínűséggel a Ducati neve merül fel elsőként. Így nem is csoda, hogy világszerte számos termék tervezői merítenek ihletet ebből az úttörő cégből.

Ezek egyike a SanDisk, amely a motorgyártóval együttműködve nemrégiben megalkotta az Extreme Ducati Edition 4GB USB flash drive-ját, amely várhatóan nagy népszerűségnek örvend majd a kétkerekű-rajongók köreiben világszerte. Az eszköz ráadásul sebessége révén is méltó a versenycsodákhoz, mivel 20 MB/s írási sebességgel büszkélkedhet.

Kialakítását tekintve fényes, vörös külsővel büszkélkedhet, feketével körülkerítve - akárcsak a MotoGP futamon a Ducati Corse motorok -, és persze nem hiányozhat természetesen a vörösen izzó "hátsó lámpa" sem.

Boltokba kerülése szeptembertől várható; a $124,99-os (kb. 23.000 Ft) vételárért adnak még hozzá egy példányt a SanDisk RescuePRO Deluxe alkalmazásából is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.08.06. 11:14
vissza a hírhez

Ha fejlett technikájú, egyedi kialakítású, klasszikus tervezésű és páratlan kifinomultságú verseny-ihlette motorok kerülnek szóba, nagy valószínűséggel a Ducati neve merül fel ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!