iPon Hírek

5,25 colos bővítőhelyre négy darab 2,5 colos adattároló

Dátum | 2012. 07. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A korábban bemutatott megoldással ellentétben a Century Japan legfrissebb újdonsága már nem két 2,5 colos adattároló és egy vékony optikai meghajtó, hanem négy 2,5 colos formátumú adattároló számára kínál helyet. A hot swap funkciót is támogató újdonságban akár 12,5 milliméter vastag mobil merevlemezek is elférnek, így hűtőborda alkalmazása nélkül beszerelhetjük akár a WD VelociRaptor meghajtóit, illetve a Seagate Cheetah adattárolóit is.

A négy darab 2,5 colos bővítőhely könnyedén kivehető, zárható fiókokkal rendelkezik, amelyek mögött egy 40 milliméteres átmérőjű légkeverő teljesít szolgálatot, így az adattárolók hűtése is biztosított. Maga a ventilátor egyébként 4000-es percenkénti fordulatszámmal dolgozik, zajszintje pedig 25 dB(A) körül helyezkedik el.

A nagyrészt fémből készülő dokkoló egység 145,7 x 149,3 x 41,6 milliméteres mérettel és 500 grammos tömeggel kerül forgalomba, méghozzá augusztus elején. A termék várhatóan 50 dollárnak megfelelő japán jenbe kerül majd, ami átszámítva 41 eurós összeget takar. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy az újdonság forgalmazása mikor indulhat meg Európában.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!