iPon Hírek

50 millióból készült a Darksiders 2, nem lesz ennyi folytatásra

Dátum | 2014. 09. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A THQ összeomlása után a Nordic Games nem csak a Darksiders, az MX vs. ATV, a Red Faction és a Titan Quest jogait kaparintotta meg, de a THQ nevét is használhatja a jövőben. A kiadó vezetője, Lars Wingefors szerint élete legjobb befektetése volt: 5 millió dollárt fizetett az egészért a saját bankszámlájáról: "Számomra ez ugyan sok pénz volt, de hamar visszahozta az árát" - mondta. Szerinte egyértelmű, hogy a THQ valamit nem csinált jól, ugyanis a Darksiders 2 kereken 50 millió dollárból készült el. Tény, hogy akkor gyakorlatilag a kiadó élete múlott ezen a címen, így jelentős pénzmennyiséget költöttek marketingre, ám a végtermék így sem vált elég sikeressé. "Az 50 millió dollár egy röhejes összeg, én ennyit nem tudok kiadni. A Darksiders egy csúcsminőségű játék, de úgy gondolom, hogy ugyanilyen minőséget össze tudunk hozni kevesebb pénzből is". Nem minden kap majd folytatást Ugyan a Darksiders folytatásáról még mindig nem mondott konkrétumokat a Nordic Games, az mindenesetre legalább biztosnak tűnik, hogy lesz, mint ahogy a THQ nevét is tovább fogja használni valamilyen formában a kiadó. Korábban azonban Reinhard Pollice termékfejlesztési vezető elmondta, alaposan átgondolják majd, melyik franchise-zal érdemes foglalkozni a jövőben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Zotya21
2014.09.23. 11:56
jah majd
a Darksiders 3 nak már készen kéne lennie
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. zoltantan
2014.09.23. 14:22
Nekem az is elég lenne, ha a 2 motorját használva folytatnák a sztorit...Mind a két részt végig toltam sokszor így nem érdekel, ha nincs pénz új csilli-villi bloomra meg ultimateübermegagiga shaderekre meg iszonyat particle systemre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2014.09.23. 14:37
A következő valami kis oldalnézős kaszabolás lesz, mert az olcsóbb...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2014.09.23. 18:48
Ez mind szép és jó, de mivel már csak járvány és éhínség van hátra a 4 lovasból, szerintem jön egy pandemic szerű stratégia, meg egy pacman klón amiben kajákat kell felszedni az éhes falusiak elől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee Szefm...
2014.09.24. 02:23
Stirfe (Viszály) és Fury (dügöngés (vagy valami ilyesmi ?) ) van hátra. Dafuq ember
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!