iPon Hírek

5.1-es hangfalszett, minőségi fejhallgató

Dátum | 2011. 03. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az elmúlt napok folyamán több érdekes hangtechnikai eszköz is megjelent. Az egyiket a Logitech illetékesei mutatták be az elmúlt hét folyamán, a másikat pedig a HARMAN-hoz tartozó AKG, méghozzá tegnap. A Logitech kínálata egy térhatású 5.1-es hangfalszettel bővült, amely a Logitech Z-5500 utódjául szolgál, az AKG pedig egy minőségi, játékosoknak szánt fejhallgatóval próbálja majd levenni a lábaikról a felhasználókat. Nézzük is, mit nyújt a két új termék.

Logitech Z906 - Egy új 5.1-es hangfalszett


A Logitech legújabb 5.1-es hangfalszettje térhatású hangzást kínál és természetesen rendelkezik THX minősítéssel is. A részletgazdag, térhatású Dolby Digital 5.1 és a DTS hangsávok dekódolásának lehetősége mellett természetesen sztereó zenéinket is tökéletes minőségben élvezhetjük a rendszeren, sőt, a szett digitális dekódere a sztereó jelet térhatású hangzássá is tudja alakítani. A komplett 5.1-es szett 500 wattos RMS terhelhetőséggel bír. Maga a mélynyomó egy reflex típusú ládában kapott helyet, amely lefelé sugároz.A 165W-os terhelhetőséggel érkező mélyláda könnyedén gondoskodik a dinamikus, erőteljes mély hangokról, illetve basszusokról. A szatellit hangfalak és a center sugárzó 67-67 wattos terhelhetőséggel érkeznek, a négy szatellit hangfalat pedig akár falra is szerelhetjük, ha van rá lehetőségünk. Az egyes hangfalak és a szetthez tartozó egyéb összetevők méretei a következőképp alakulnak:

- Szatellitek (4db): 92 x 99 x 165 mm,
- Center sugárzó: 92 x 165 x 99 mm,
- Mélyláda: 318 x 280 x 292 mm,
- Vezérlőegység: 17,9 x 42 x 110 mm,
- Távirányító: 18 x 42 x 110 mm.

A szetthez a kezelőegységen kívül természetesen jár egy távirányító is, ami kényelmes használatot tesz lehetővé. Az audió bemenetek között három digitális csatlakozót találunk (egy koaxiális, két optikai), de rajtuk kívül 3 db 3,5 mm-es jack audió és egy pár RCA audió bemenet is a kínálat részét képezi.


A Logitech Z906 349 eurós ajánlott végfelhasználói áron, két év garanciával kerül forgalomba és még ebben a hónapban elérhető lesz az Amerikai Egyesült Államok, illetve Európa területén.

AKG GHS-1: minőségi fejhallgató játékosoknak

Az AKG legfrissebb fejhallgatója dinamikus, élethű hangzást kínál és kőkemény basszusokkal, illetve mélyhangokkal szórakoztatja viselőjét. A gyártó szerint a dinamikus hangzásnak köszönhetően a PC-s játékok esetében a felhasználói élmény egy új szintre kerül.

A marketing rizsa helyett azonban nézzünk inkább a színfalak mögé, és vizsgáljuk meg, hogy milyen specifikációkkal is érkezik a termék. A szett egy beépített iránymikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy játék közben csapattagjainkkal is társaloghassunk. A mikrofon passzív zajszűrője hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat, így az eredmény jól érthető, tiszta beszéd. Természetesen a 6 mm-es átmérőjű, szélessávú Cardioid iránymikrofont igény esetén ki is kapcsolhatjuk. A hangszórók kényelmes párnázással rendelkeznek annak érdekében, hogy hosszabb távon se legyen fárasztó a fejhallgató viselése. A termék egyébként mindössze 170 grammot nyom a mérlegen, tehát elég könnyű.

A hangszórók 32 ohmos impedanciával érkeznek és a 18Hz, illetve 24 kHz közötti tartományt képesek lefedni. A rendszer 35 mW-os terhelhetőséggel bír. A kényelem érdekében a fejhallgató vezetékre szerelt hangerőszabályzót is tartalmaz.

Az újdonság háromféle színösszeállításban kerül a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 79,95 dollár.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

31. Zsolt501
2011.03.17. 12:57
Maga a hangfal lehet hogy jó, de a hozzá adott távirányító az túl minimalista lett, mert ha bemenetet kell választani akkor csak körbe lehet menni nem konkrétan kiválasztani a bemenetet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. szabtam
2011.03.17. 12:58
sosem fogom megérteni, aki ennyit kiad egy aktív hangfalszettért.
jumo 5.1 egybedobozolt szett, akciósan 50-60k. és hozzá valami rütyvedt 5.1 erősítő, amin van optikai bemenet is. (és már majdnem mindegyiken van.) sokkal jobban fog szólni, és bővebb szolgáltatásokkal bír.

aktív hangfaszett max 25-30k, genius. abban igaz, nincs digit bemenet. de azt 15k-ból meg lehet oldani, ha valaki pl konzolra akarja kötni: kell venni egy alig használt 5.1 sharkoon x-taic erősítős fejhallgatót, amin van optikai bemenet, és van rajta 5.1 analóg kimenet. máris megvan az átalakítás. az egész 40k, és még 5.1 fejhallgató is van.

ez meg 100k. aki megveszi, megérdemli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. Heroes27 szabt...
2011.03.17. 13:00
nincs annyi. 80K-ra jön majd ki, ha ideér.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. szabtam
2011.03.17. 13:08
akárhogy számolom, nálam 349 euro sehogy nem jön ki 80k-ra. sőt, én csak saccoltam a 100-at, de így rendesen kiszámolva 100, és akkor még rá fog jönni a balkán effektus. azaz, mire ideér, még drágább lesz.

milyen euro árfolyammal számoltál egyáltalán? (230 ft igen régen volt...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. Heroes27 szabt...
2011.03.17. 13:28
várjál már, én dollárba számoltam, 195-el. Úgy 70-re jön ki és azért mondtam 80-at, hogy itt nálunk minden illetékkel. De euro más, az úgy jah, 100K körül lesz. Hát pont annyi kb, mint a Z5500-as, azis 500W összteljesítményű.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. iponnorbi
2011.03.17. 13:49
elfogadnám, de ennyi pénzt nem adnék érte
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. Menthix
2011.03.17. 13:59
"A szett egy beépített iránymikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy játék közben csapattagjainkkal is társaloghassunk."
Fúúú egy mikrofon ilyet is tud?!?!?
Akkor azt írjuk oda, hogy "a Cardioid iránymikrofont igény esetén ki is kapcsolhatjuk, de ilyenkor csapattársaink nem hallják amit mondunk."
Amúgy drágák.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. StevyXIX szabt...
2011.03.17. 15:10
szabtam:
Értenél hozzá akkor tudnád hogy házimozi ami pont nem egy olcsó mulatság alsó hangos is több százezer forint egy komolyabb hangrendszer és nem mindegy az erősítő se, mert ki kell szolgálnia a hangfalakat, hiába van jó hangfalad ha erősítőd nem jó.
PC-s "hangrendszerek" amúgy sem a minőségükről híresek, egy komolyabb házimozis rosszul lesz tőle, ez legalább egy minőségi hangrendszer, lehet drága meg túl van árazva, de egy kiváló minőségű hangrendszer, erre már szakértő is azt mondaná hogy "hangrendszer" még ha gyorsan hozzá is tenné azért nem egy nagy eresztés, de jó és használható. Logitechen kívül nem sok gyártó készít minőségi hangrendszert PC-re, szóval becsülendő ez is. Sokakat nem érdekel komolyan a házimozizás nem akar hangfalakat keresgélni meg erősítőt venni min 50k-t, hanem egy jó használható jó minőségű akár házimozizásra alkalmas hangrendszert keres, na annak ez tökéletes, THX minősítés a garanciája ennek, mert nem akármire adják.
Vicces hogy Sharkoon-t meg Geniust emlegetsz hangtechnika gyanánt, hogy egy hangfalszetthez egy füles erősítőjét ajánlod, szerintem ez a vicces, Genius hangfalai ennek a nyomába se érnek max dizájnba mert szép fa burkolásuk van, de ennyi itt kb megáll a tudomány, Sharkonn fülese meg szintén egy vicc, vajon komolyabb gyártók miért nem csinálnak ilyen minim 5.1 füleseket? (Sennheiser AKG) Talán mert semmi értelme, füled mellett szól 3 hangszóró nem fogsz térbe hallani ettől, minőségről ne is beszéljünk (ilyen hogy THD?), 19k a Sharkoon fülese, ennyiért vannak elég komoly fülesek is már, bár ha nem kell mikrofon akkor már sokkal jobbakat is tudsz venni.
Igen aki megveszi ezt megérdemli, lesz egy jó hangfala, lehet nem olcsó, de legalább jó, nem 5.1 füles 20k-t, vagy széthulló Genius hanem rendes 5.1 rendszer.(volt Genius fülesem, 5k volt arany csatlakozó meg minden aztán megtört kiszakadt a kábele, nem sokat bírt, igaz hangfalam nem Logitech, de jó fajta van és jól szól, egerem Logitech csak MX518 idén lesz 5 éves kopáson kívül semmi baja tökéletesen működik, ezt nevezik minőségnek és abban is biztos vagyok hogy ez a hangfal 5 év múlva is hangfal lesz, nyilván Logitechnek is vannak olcsó kevésbé minőségi termékei de hát piacnak ez kell emberek nem adnak ki még 10k-t se nagyon hangfalra nemhogy 25-30k netalán 100k-t)
Úgyhogy lehet mondani hogy drága igaz, tényleg az, én se venném meg ennyiért (enyém anno 35k volt talán és 2.1 "csak", de nem lehet azt mondani hogy xar meg hogy ennyiért milyen házimozit lehet kapni, mert nem lehet, azok kicsit más kategóriába vannak, aki ezt veszi kap egy kiváló erős hangfalszettet könnyen összeszerelheti és használhatja, akinek ez kell tökéletes választás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Dav500
2011.03.17. 15:14
Sajnos ezzel a Logitech termékkel is úgy vagyok mint a profibb kormányaival, pofátlanul drága! Igaz, nincs mi ellen árháborúzni.. tehát annyiért adják amennyiért akarják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Zaiko
2011.03.17. 16:01

StevyXIX: Nekem is kb mindenem logitech, a fülesen kívül Pár évvel ezelőtt vettem meg haveromtól a Z-5300-asát, és még mindíg tökéletesen szól. Pedig már minimum 5 éves És nem volt kímélve.. Kicsit sem.
Vannak akik sokallják az árát ennek a cuccnak, de nem tudom mire számítanak...
40-50k-s hangrendszereket hoznak fel példának, de attól még a fülesem is jobban szól Élettartamról ne is beszéljünk..
Aki nem csak házimozinak szánja a cuccot, azaz főként PC-vel használja, annak ez már inkább felsőkategória... Mert még a legdrágább hangkártya is elég kolbász a külső eszközökhöz képest, ergó minek venni sokszázezerért komoly hangtechnikát...


Amúgy a cikk azt írja hogy a Z-5500 utódja. De mégis miben jobb? Mert nekem úgy tűnik, hogy inkább gyengébb az elődjénél...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. rastawicc
2011.03.17. 16:03
Nekem egy Z5500 dohog itt, és ezt a cuccot látva nem érzem úgy, hogy váltanom kéne...
Pedig ha valamiből újat adnak ki, úgy szoktam érezni.
De ez nem is tetszik annyira, és az a távirányító úgy fest, mintha egy 380Ft-os PSP-dokkolóhoz készült volna, egyszóval nem pont a minőséget hangsúlyozza....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. shitcore
2011.03.17. 16:03
Hát, majd VALAKI biztos vesz belőle úgy három darabot, hogy 15.1-ben hallhassa a warez játékok mámorító hangját.. Nekem tegnap jött meg az X-540-em és egy géphez ez is bőven elég én úgy gondolom, ez is megrengeti az asztalt ha feltekerem. Aki maximalista vagy jobb az érzéke a hangokhoz az biztos megveszi, de más már nem igazán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. rastawicc
2011.03.17. 16:09
shitcore: Az igazából már 15.3 lehetne, ha lehetne...

Zaiko: Talán inkább költséghatékonyabb, nem úgy néz ki, mintha jobb lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. SalamonSza...
2011.03.17. 17:04
"A Logitech Z906 349 eurós ajánlott végfelhasználói áron"

A Logitech oldalán, már lehet is venni, és ennyi az ára [LINK] (bevásárlókosárba kell rakni, aztán megnézni a kosár tartalmát)

Szóval 275Ft-tal számolva kb. 96 000 Ft
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. rastawicc
2011.03.17. 17:22
És 50 euro fölötti vásárlásnál ingyenes a szállítás!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. sensejke
2011.03.17. 18:11
Én sem adnék ki érte ennyit(g51 forever), ha olcsóbb a Z-5500-as és teljesítményben kb. egyezik. De persze újabb. Amúgy mindenki lehurrogja a távirányítót, de most minek 200 gombos fene?Szerintem tökéletes. Arra jó, hogy azt a pár db funkciót irányítsa és vége.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. JackFeryll
2011.03.17. 18:23
Hahaha
Komolyan egy 20-30 ezres pitihangszorókészletet próbálnak eladni ennyiért ?
Sok sikert.
Ha ilyen minőségű cuccot akar venni valaki akkor vegye meg a Genius 5.1 SW-HF 6000 V2 Hi-Fi Wood cuccot harmadennyiért. Zenész szemmel mindkettő -képzelj ide egy jó szagos NEGATÍV jelzőt- .
Ha van rendes házimoziszettre pénzed úgysem ebben az árkategóriában keresgélsz. Ennyi pénzt ezért meg nagy pazarlás lenne kiadni.

90 ezerért már olyan hangfalakat vehetsz amin már dolgozgatni is lehet.

Összességében: Nem lenne rossz cucc mondjuk úgy 20ezerért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. szabtam
2011.03.17. 18:39
StevyXIX

szerintem olvasd el újra légyszi, amit írtam. semmire nem válasz, amit írtál...
egy büdös szóval nem említettem komolyabb, több 100k-s házimozi rendszert.

2 alernatívát hoztam fel. az egyik az, hogy 100k-ért sokkal jobbat kapok.
nem fogok linket keresgélni: a belépő jumo 5.1 hangfalszett akciósan 60k, (a satsystem-ben volt 50 is) + egy alsó kategóriás, optikai bementettel is rendelkező 5.1 erősítő, 40k. össz 100k. és ezt a logitch-et szerintem hangzásban agyonveri. nagyobb helyet foglal le. ez biztos.

másik az, hogy hasonló hangzást, és digitális bemenet átalakítást hogy hozok ki olcsóbban. nem fejhallgatóval hasonlítgattam, hanem az csak hab volt a tortán, hogy még meg is marad +-ban...
egy barátom pont így oldotta meg a digitális átalakítást. a fejhallgatót nem is használja.

szerk:
javítok. nem jamo, hanem jbl, és sajnos felment az ára, 70k.
[LINK]
legolcsóbb erősítő is inkább 45k, nem 35...

nagyon-nagyon szeretem a logitech-et, használom is, (3DPro, G25, G35, X540, V200) de ez nem változtat a tényen, hogy 100k környékén ezt biztos nem venném meg....

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. hakosh2 JackF...
2011.03.17. 19:39
@JackFeryll: nemigen hallottad még a felsőkategóriás (márkán belül) Logitech-eket, ugye? Gondolom, hiszen alternatívaként a Geniust ajánlod. Az meg jó vicc, hogy 20k lenne a reális ára. Van ott még egy kis doboz a többin kívül. Az sem lényegtelen ám.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. rastawicc
2011.03.17. 20:47
Minek veri itt olyan a nyálát aki nem ismeri a Logitech termékeit???
Ha nem tetszik ne vedd meg, de nyomorult agymenésekkel fárasztani másokat, fölösleges, és idegesítő!
Ha nem tudod miről beszélsz, inkább kussolj!

Kinek nem inge....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. JackFeryll
2011.03.17. 21:57
Billentyűhuszárkodást elkerülvén: Nyilván nem ismerem az összes Logitech terméket, volt már egy pár és szeretem is őket.
Az a baj, hogy zenében gondolkodom, az 5.1 pedig nem arra való. (legalábbis a kész szettek)Persze különböző emberek különböző szintű hangzásokat igényelnek. Lehet, hogy a szomszédomnak elég a dobozhangú noname hangfal, meg az is, hogy én többhavi fizetésemet költöm hangfalakra.

Két dolog biztos, zenei célú felhasználásra nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb ár/érték arányú termék. A másik, hogy házimozirendszerekben inkompetens vagyok.

Csak ha zenére kell, vagy dolgozni (aki munkára használja az mondjuk lehet ért hozzá, hogy ne ilyet vegyen) akkor szívás rájönni 2 hónap múlva, hogy basszus ez a hangfal milyen jó szól és én meg ezt vettem ugyanolyan áron.

Ezt az üzenetet nem provokatív szándékkal írtam és senkit nem akarok elrettenteni ettől a szettől, csak azt írtam le mire nem ajánlom.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. StevyXIX
2011.03.18. 00:20
JackFeryll:
JackFeryll:
Igen zenei felhasználás más lehet, ott két hangfal amiben több utas hangszórók vannak esetleg mélynyomóval, hiszen zene esetén nem számít a térhangzás, ez tény, de ez nem csak zenei célra van hanem házimozi vagy játékok amik 5.1-et ki tudják használni.

szabtam:
Részben igazad van, talán jobbat is lehet építeni ennyiért bár ebbe továbbra sem vagyok biztos, kinézetre biztos jobb egy JBL fa borítással tény, de ezek se 2 wattos csipogók, nem sok pc-s hardver gyártó fektet ilyen hangsúlyt a hangrendszerek építésére, most hogy műanyag a borítás csak egy dolog, viszont THX minősítést nem adják meg bármire, oda jó minőségű hangtechnika kell maradjunk annyiban, szóval mondhatod hogy drága amivel egyet is értek, de azt már nem hogy rossz minőség, Geniust biztos nem lehet vele egy lapon említeni fa borítás ide vagy oda, sokba kerül abban teljesen igazad van, még abban is igazat adok hogy túl van árazva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. piter
2011.03.18. 07:46
GLA-55 Harman&Kardon ugyan ennyibe kerul!A kerdes ki mire akarja hasznalni!Aki csak zenere 2.1-es rendszer boven megteszi!Persze valami nagyobb teljestitmenyu!
Bar ez a fejhalgato eleg gagyi!
Corsair HS1 USB Gaming Headset
Razer ‎Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset‎
Ezek sokkal jobbak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. szponzor
2011.03.18. 08:34
Nekem jelenleg Z-2300-am van, amivel meg is vagyok elégedve. Sokan leszólják, hogy túl sok a mély, kevés a magas, de nekem bejön (vagy lehet, hogy csak hozzászoktam) ehhez a hanghoz.
Szerintem a Z-2300 és a Z-5500 utódja sem lett ránézésre jobb, bár hangjuk a lényeg. Az biztos, hogy akinek nincs ideje házimozis téma után olvasgatni, annak egyszerűbb venni egy ilyet. Az ára tényleg nem olcsó, de itt a jó minőségen kívül a megfelelő supportot is fizeti a vásárló.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. szabtam
2011.03.18. 13:24
StevyXIX


egyébként pont az általam említett genius hangjában van valami, ami rettentően idegesít, de nem tudom pontosan megfogalmazni. valami olyasmi, hogy hiába veszi vissza az ember a mélyet, akkor is "dörmög".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. StevyXIX szabt...
2011.03.19. 14:50
Lehet hogy berezeg valami fene se tudja, exbarátnőmnek anno vettem egyszer geniust 2.0 fa borítás 255X vagy valami ilyesmi volt, ott se volt gond még nagyon fel nem tekerted a hangot, addig jó volt de egy bizonyos szinten túl már nagyon rossz lett, bár ő úgy se hallgatta olyan hangosan. Geniust nem tartom sokra mint pc eszköz gyártót, szép de nem tartósak és nem minőségi az eszközei .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mesteruram
2011.03.21. 11:29
Nem olvastam el az összes hozzászólást, de aki a GENIUS és hasonlókat emleget a LOGITECH hangrendszerekkel, az még nem hallotta szólni egyszerre a kettőt.Nekem csak a Z2300 van
meg egy kisebb testvére de én megvagyok elégedve vele ebben az árkategóriában. Volt alkalmam egyszerre a GENIUS 5.1 150W körüli fadobozost és a Z2300 és a véleményem szerint óriási külömbség van köztük. Ha lesz rá pénzem biztos hogy megveszem valamelyik 5.1 LOGITECH rendszert, meglehet hogy mint olvastam zenére nem igazán fontos, de látatlanban hiszem hogy nem fogok csalódni benne. Ja igen a Z2300 már 3 éve használom elég sokat hajtom, és nem zörög meg hasonló zörejeket sem hallani, a GENIUS rendszernek egyébként szerintem nincs tere mindent a hangszórók irányából hallottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magyart
2011.03.21. 16:53
Nekem van Genius 5.1em (3600-as klasszikus), és van egy jóféle Logitech 2.1-em is úgyhogy kb össze tudom hasonlítani. Én sem az összes terméket ismerem, csak szerintem karakterisztika alapján márkán belül hasonlóak a termékek.

Külön kiemelem, hogy valamilyen minőségi hangforrás kell, különben mindkettő gázul szól. Én egy Xonar D1-el hajtom a Genius-t.

Genius pro: szép kinézetű, nagy tartalékokkal rendelkezik hangerőben és teljesítményben. Fél hangerőnél feljebb nem tekertem még nagyon, és ott nem jelentkezik semmi túlerősítés. Igényli a nagy teret, ha ez megvan, szépen kitölti, rettentően jól tud szólni mind 5.1, mind sztereo forrásból. Tiszta, szép hangkép, EQ-t egyáltalán nem igényel zenéhez jó forrásból. A hátsó kis hangfalak is meggyőzően szólnak. A mélyláda házi tuning után (lásd prohardver fórum) elképesztően részletes, szép mélyhangot ad torzítás nélkül.
Genius kontra: Ha nincs tér (túl közel van a hallgatóhoz), csak hangos de valahogy nem az igazi. Mélyláda tuning nélkül a mély kissé lapos, részletek eltűnnek, és nagy hangerőn kezd torzítani.

Logitech pro: elképesztően erős és jó minőségű mély hangzás, mélyláda kialakítás. Design-os hangfalak. Közelről megfelelően szólnak.
Logitech kontra: A satellit hangfalakhoz képest túl erős, és túl minőségi mélyláda. A satellitek kicsik, és fémes hangzásúak. Megszokható de nem túl jó. EQ nélkül nem nagyon használható. Nagyobb térben gyengék.

SZVSZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. csaba89
2011.03.21. 17:01
mik ezek a kommentek?
nekem igaz hogy nem volt még logitech cuccom (nem is érdekel) de nemhinném hogy 100ezres árkategóriában ez a nyerő, azé 100ért már veszek márkásabb 5.1eket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. koma79
2011.03.21. 19:59
piter

Miből gondolod,hogy az általad felsorolt fülesek jobbak mint az AKG GHS1?
Talán hallgattad mindkettőt?Vagy csak mert jobban cseng a Corsair meg a Razer név?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pgery
2011.03.28. 22:45
Üdv

Kérdésem az lenne félretéve itt a nagy összehasonlításokat , hogy egy ideje döngetem a z5500amat maximálisan meg vagyok vele elégedve stb... Most ez a z906 röviden tömören jobb mint a z5500 vagy sem? Specifikációkat én is el tudom olvasni... nah de akinek volt már vele tapasztalata vagy olyan ember aki z5500 tulaj és hallotta már hogy szól az új cucc... jobb?rosszabb?....megéri lecserélni?
Mellesleg nem vagyok házimozi szakértő de az áraktól eltekintve viccesnek találom genius rendszerekkel összehasonlítani(nem lehordon őket, jók, de aki hallota már a különbséget az tudja miért írom ezt) akár ezt akár az elődjét...igen hallottam már én is jobb rendszereket szólni de az sem 30ezer forint volt..és nem is 100...

Ha akad valaki akkor véleményét előre is köszönöm
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!