iPon Hírek

51. heti rövidhírek

Dátum | 2008. 12. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

God of War III in-game trailer, Mafia 2 video, Új Resident Evil 5 sceenshotok, Guitar Hero: Metallica

God of War III (PS3):

Nem olyan rég láthattunk egy csinos cinematic trailert a készülőben lévő God of War széria következő epizódjáról, aminek kapcsán közöltük David Jaffe első benyomásait a játékról (6 felé olvadt).

Nos, a nyúlfarknyi in-game video már nem annyira vette le a lábáról. "Ez nem az, amiről álmodoztam" - mondta. "Amit én elképzeltem az ennél 25-30%-al jobban néz ki". Igaz elmondása szerint a GoW3 még mindig a legjobban kinéző konzoljáték amit valaha látott, jobb mint a Gears2, ami pedig a valaha kiadott legjobb. (Szerinte.)


Ahogy elnézzük, ezt a "vacakul sikerült" kis videót, még mindig az az érzés kavarog bennünk, hogy ez a PS exkluzív játék jó néhány konzoleladást hoz majd a Sony-nak!

Mafia 2 (PC, PS3, Xbox 360):

A Take-Two kiadott egy új bemutatót az Illusion Softworks által fejlesztett Mafia 2-höz. A jól eltalált videó elején egy kis karácsonyi hangulatot is teremtenek a dátumra való tekintettel, de aztán egy éles váltással be is dobnak minket a gengszterek közé, hogy belekóstoljunk milyen is lesz majd a játék.


Az epizód nem egy közvetlen folytatása a Mafia első részének. Ebben a játékban egy Vito nevű maffiózó szerepét ölthetjük magunkra, aki épphogy csak visszatért Empire City-be a Második Világháborúban tett szolgálat után.

Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk mondani, de még 2009 októbere előtt várható.
(Korábbi trailer megtekintéséhez katt ide.)

Resident Evil 5 (PS3, Xbox 360 egyelőre):

Jó néhány új screenshot látott napvilágot a neves Resident Evil sorozat 5. epizódjából, melyek új, eddig ismeretlen helyszíneket mutatnak be. Nagy mocsár, óriási krokodilok, mi kellhet még? :)Itt az iPonon csak néhányat mutatunk meg, preview és további képek itt. (A játék várhatóan márciusban jön ki a fent említett két platformra.)

Guitar Hero: Metallica (PS2, PS3, Xbox 360, Wii):

Az Aerosmith kiegészítő után, most nem kisebb bandát kaptak a Guitar Hero rajongói, mint a Metallicát. Olyan saját és feldolgozás számokat játszhatnak majd végig, mint az

Enter Sandman - Metallica,
For Whom The Bell Tolls - Metallica,
Fuel - Metallica,
Hit The Lights - Metallica,
King Nothing - Metallica,
Master of Puppets - Metallica,
No Leaf Clover - Metallica
Nothing Else Matters - Metallica,
Sad But True - Metallica,
The Unforgiven - Metallica
Wherever I May Roam - Metallica,
No Excuses - Alice in Chains,
Turn The Page - Bob Seger,
vagy a Tuesdays Gone - Lynyrd Skynyrd.


További screenshotokért katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. bszoke88
2008.12.16. 21:27
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2008.12.16. 21:50
Maffia alég jól néz ki és trailer alapján is tetszetősebb a játék, GTA 4 valahogy nem sikerült sehogy se, játszottam vele már kicsit, de nem fogott meg, GTA 3 volt az idazi durranás akkoriban, felért egy csodával szinte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!