iPon Hírek

5X DVD-RW DL meghajtó az Asus-tól

Dátum | 2008. 02. 18.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

A minőségi multimédia-élmény rajongóinak igyekszik kedvére tenni az Asus a legújabb, világelsőként 5X DVD-RW DL-képes, DVD-E818A2/A2T kódnevű meghajtó-sorozatával.

Számos fejlesztésének köszönhetően eddigi elődeinél csendesebben és stabilabban dolgozik, csúcsteljesítményű multimédia-környezetet biztosítva. Az új 5X DVD-RW DL ipari szabványnak köszönhetően nem csak pl. kameráról egyenesen DVD-re égetett felvételeket nézhetünk vissza vele csúcsminőségben, de természetesen mindenféle egyéb korongot (CD, DVD-ROM/DVD±R/DVD±RW/DVD-RAM és DVD-Video) is olvashatunk vele.

A meghajtó fejlesztésénél különösen fontos szempont volt a gyors átviteli sebesség - ami végül egy 24930 KB/s (18X) DVD-ROM és 72000 KB/s (48X) CD-ROM-olvasási sebességben öltött testet. A hozzáférési idő is lecsökkent, DVD-k esetében 105, CD-k esetében pedig 95 ms-re.

Ellátták továbbá AVRS-el (automata rezgéscsökkentő rendszer, a forgatómotor, valamint az egyes mozgó alkatrészek és a burkolat rezgéseinek minimálizálására) is, ami szintén fokozza a megbízhatóságot és a zökkenőmentes lejátszást, valamint nagyban elősegíti a csendes működést is.

További extra funkciói között megtalálhatjuk még a Speed Auto-Switch Function-támogatást (gyors automata váltás), High Speed CD-Audio Playback-et (gyors CD-audio lejátszás), High Speed Digital Audio Extraction-t (gyors digitális audio kibontás), a meghajtó vízszintesen és függőlegesen egyaránt elhelyezhetőségét, az egyedi porrezisztens dizájnt és a cserélhető panelek támogatását is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.30. 00:09
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!