iPon Hírek

63 Warhammer szervert zárnak be

Dátum | 2009. 03. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem túl nagy meglepetés, de a Warhammer Online-t is utolérte a végzet, 63 alacsony populációjú szervert kénytelenek leállítani. Észak-Amerika és Óceánia régióiban 43-at lőnek le, amiket maga a Mythic üzemeltetett, 20-at pedig Európában. Azokról a GOA "gondoskodott".


A Mythic természetesen biztosítja mindenki számára az ingyenes átköltözést más szerverekre, ahogy azt ilyenkor szokás. A lépés már időszerű volt, hiszen a játék előfizetői bázisa 750.000-ről leesett 300.000-re, a kihalt szervereken pedig nem túl élvezetes a játék (nem beszélve arról, hogy nem is éri meg őket fenntartani).


Az USA-ban már lezárultak a karaktertranszferek, nálunk Európában pedig még folyamatban van a dolog, szóval aki csak átmenetileg hagyta abba a játékot érdemes ránéznie kis virtuális alteregóira, hogy megfelelő helyre kerüljenek (a költöztetés automatikus, de ha nem megfelelő számunkra a célszerver, egyszeri alkalommal választhatunk másikat).

A bezáruló és a lehetséges célszerverek listája itt megtekinthető: EU, US.

Nagyra tört szegény Warhammer, de ő sem tudott a WoW mellé felzárkózni. Amiatt azért nem kell aggódnunk, hogy a fejlesztők feladnák a harcot az MMO piac felett, mert futószalagon jönnek ki a játékok. Hamarosan felfedik az első információkat a Funcom-os (az AoC készítői) Secred World-ről is például...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.03.11. 15:52
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!