iPon Hírek

64 fős ostrom és középkori csetepaté vár a Mordhauban

Dátum | 2017. 03. 13.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Mordhau saját meghatározása szerint egy középkori közelharci játék lesz több játékossal, nagy, nyílt csatákkal, ostromgépekkel és lovasharccal. Másfél éve készül, a Kickstarteren frissen indított kampányban kevesebb, mint egy nap alatt összegyűlt a kért 80 ezer dollár. Úgy tűnik, a projekt mindent tartalmaz majd, mi szem-szájnak ingere: egy az egy elleni párbajokat, akár 64 fős várostromokat, kardokat, pajzsokat, lándzsákat, kerti szerszámokat, katapultokat, íjakat és nyilakat is kapunk, tehát az ellenfeleket meglehetősen változatos módon tudjuk majd legyőzni. Vagy ő minket, mint szegény fickót a videóban 2 perc 10 másodperc környékén.
A fejlesztés elkezdése előtt a szlovén Mordhau-csapat egy évig egy prototípuson próbálgatta a dizájnötleteket. Vezetőjük, Marko Grgurovič szerint ez az időszak lehetővé tette számukra, hogy lefektessék a játékmechanikák alapjait és megszabaduljanak a hasonló alkotásokat gyakran sújtó, abszurd ütközési és egyéb hibáktól. Azt szeretnék, ha a harcok harcnak néznének ki, nem folytonos pörgésnek és kitekeredett derekak kálváriájának, ahogy az előfordul a műfajban néhány játéknál. A Kickstarteren bővebb részletek is olvashatók a csaták helyszíneiről, a testreszabhatósági opciókról és más dolgokról. Megjelenési dátum még nincs, a kampány szerint a támogatói jutalmakat 2018 márciusában kézbesítik.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. aRm1n
2017.03.13. 19:25
Egész jó lenne, ha nem egy mérgezett egér sebességével közlekedne mindenki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Chavalier
2017.03.13. 20:05
Nemrossz. A Chivarly-t is szerettem, de megutáltam a bugok és az exploitek miatt. Nem olyan vicces amikor már huszadjára öl meg egy Vanguard aki 90 fokos kitörő gerinccel hátradőlve pörög körbe mint egy beybalde, és még csak el sem tudod találni.
10/10 IGN
Remélem ez többre viszi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!