iPon Hírek

7 colos táblákkal készül az ASUS a CES-re

Dátum | 2012. 01. 03.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az Asus egy olasz forrás szerint több 7 hüvelykes képátlóval rendelkező táblagépet is magával visz a néhány nap múlva induló 2012-es CES-re, vagyis a mérnökök most a piac nagyobb lefedésén dolgoznak, miután a csúcskategóriát meghódították.


A két eszközről egyelőre nem sokat tudni, az egyik biztosan az Asus Memo lesz, viszont a legutóbbi bemutatója óta már valószínűleg fejlődött, ha hardveresen nem is, szoftveresen már biztosan, mert a Google Ice Cream Sandwiche teljesít már rajta szolgálatot. A másik készülék egy Transformer Prime géneket tovább örökítő okostábla lesz, ami a Prime Mini nevet kaphatja. Több információ erről a készülékről nincs, de az Eee Memo Paddal kapcsolatban több részletet tudhatunk meg. A 7 hüvelykes kijelző 1280 x 800 pixeles felbontást kap majd, és készülhet belőle egy térhatású kijelzővel szerelt változat is. Az eszköz lelke egy kétmagos Qualcomm lapka, ami 1,2 GHz-en üzemel. A gép 16, 32 vagy 64 GB háttértárrat, HSPA és WLAN kapcsolati lehetőséget kapott.

Az Asus standja már biztos, hogy forgalmas terület lesz, hiszen számos újdonság mutatkozik be ezeken a gépeken felül is, például az érdekes PadPhone is. Január 10-ével a Transformer Prime Mini-vel kapcsolatban is okosabbak leszünk, de a 299 dolláros várható ár jó előjel, és valószínűleg az anyaghasználat is prémium minőséget nyújthat.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!