iPon Hírek

7 Days to Die Kickstarter siker

Dátum | 2013. 08. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A The Fun Pimps névre hallgató fejlesztőcsapat mindössze 200,000 dollárt kért, hogy megvalósítsa elképzelését a 7 Days to Die című voxelgrafikus sandbox zombis horror játékkal. A végén nem csak, hogy a 200 ezret elérték, de az összes kiterjesztett cél is meglett, összesen 507,612 dollár gyűlt össze az ambiciózus projektre. Ennek köszönhetően nagyobb lesz a világ és a sztori, több tárgy, ellenség, árus, menedék, fegyver, képesség és játékos karakter kerül be, valamint profi zenei aláfestést és szinkront is kap a játék. Megnő a multiplayer mód és kiterjedtebb építkező készlet is kerülhet a 7 Days to Die-ba, mely immár kevésbé lesz kockás. Ha egy kicsit jobban beleássuk magunkat a részletekbe, akkor az derülhet ki számunkra, hogy ez talán az eddigi legnagyobb szabású indie játék mostanság. Találkozik benne a Minecraft bámulatos voxel alapú szabad világa a zombis horror témával. Ez még nem minden, még tower defense szerű bázisépítés is van benne és RPG elemek, képességfákkal. A 7 Days to Die zombijai is éjszaka a legerősebbek, így amíg nappal kalandoztok, gyűjtögettek, építkeztek, addig éjjel jobb, ha okosan meghúzzátok magatokat, mert az élőholtak aktívabbak, sokkal gyorsabbak és mindent megéreznek. Látnak, hallanak és kiszagolnak, úgyhogy alaposan el kell rejtenetek az ellátmányotokat. (A megtalált ételeknek is szennyezettség szintje van, amely ha túl magas, megbetegedhettek tőle. Ennek kezelésére lesz főző szakma.) A hatalmas nyílt világban minden bejárható, minden épületbe bemehettek és akármit le tudtok rombolni. Lesz lopakodás, hatalmas boss harcok, farmolás és tárgykopás. Ha minden jól megy, jövő májusba már kijön a PC verzió, a Linuxos és Mac-es változatok néhány hónapra követik majd. Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a bámulatosan összetett játék, nézzétek meg a Kickstarter videót.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. mikej95
2013.08.16. 16:48
Nem semmi, remélem nem lesz bugosabb a Minecraft-nál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Volfram
2013.08.16. 16:56
Engem érdekelne egy ilyen játék, amiben nincsenek zombik se semmilyen mágia. Számomra ugyanolyan félelmetes lenne egy vonyító farkashorda is, vagy más játékosok. Ha valaki tud ilyet kérem te tartsa magában.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. SoulEater7...
2013.08.16. 17:41
Ez egy szóval: EPIC
Legalábbis remélem, lesznek majd rá modok, bár már így is jóval többet nyújt egy minecraft-nál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Zephyrus
2013.08.16. 19:42
remélem moddolható lesz a szerver
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kajla_hun
2013.08.16. 22:47
@Volfram: majd ha modolható lesz, akkor tuti lesz ilyen változata is :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. turai_
2013.08.17. 00:19
Tamogattam oket Kickstarteren, most tukon ulve varom az alphat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Renhoek
2013.08.17. 17:34
Fú ez durva Minecraftot szerettem, de egy idő után baromi céltalan lett nekem.
Creative mode nem nekem való, mert inkább kimegyek a homokozóba akkor az unokahúgaimmal Meg a god mode értelmetlenné tett sok dolgot, ha egyszer kipróbálja az ember. (Utána minek órákat bányászgatni már?)
Szóval csak a survivor részt játszottam...

Ez sokkal de sokkal jobbnak tűnik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Cannapeace
2013.08.20. 18:28
Ma sikerült fel tenni az alfát hát nagyon durva leomlik a híd ha rámész a tály gyönyörű a zombik rondák és este izmosak, szaladnak feléd iszonyat tempoban. Még a hegyet is elbontják hogy a közeledben lehessenek ha meghalok egyenlőre csak a 9 szlottos táskábol tünnek el a dolgok az inventori sértetlen marad bármi van benne ugy hogy nem reménytelen csak qurva nehéz kezdésnél van 1 soti 2 tárral ezt mind osztbe bár hogy tölti be a tárat még nem tudom, a városok falvak hemzsgnek a zombiktól míg az erdősebb, pusztásabb részeken levegőt is kaphatunk. Van térkép azon valami csillagozot cucc na oda még nem jutottam el de tervben van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cannapeace
2013.08.21. 10:04
van rakéta vető is mint az látszik a csillagnál találtamrá a zombik elég buták hogy ne találják meg a lépcsőt ugy hogy van esély az életben maradáshoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Preditator
2013.11.09. 05:14
Hali !
Szuper játék ! Aki megvette a játékot nagyon szívesen várom köreimbe együtt játszás céljából.Elvileg ma vagy holnap dobják ki az alfa 2őt amiben már támogatni fogja a hostingolást nagy mértékben.

Elérhetőségeim : steam e-mail : ultrasoundgaming@gmail.com
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!