iPon Hírek

73 millió eladás felett jár az Assassin's Creed-sorozat

Dátum | 2014. 04. 22.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft frissített céges weboldaláról kiderülnek a különböző játéksorozatainak eladott példányszámai. A listából egyértelműen látszik, hogy messze az Assassin's Creed a legnépszerűbb, nem csoda hát, hogy a vállalat továbbra is minden évben igyekszik megfejni. Ebben az évben például kétszer is szeretne hasznot húzni belőle. Érdekes azonban, hogy míg a Just Dance-t követően egy rakás Tom Clancy-játék következik, jelenlegi információink szerint sem a Rainbow Six, sem a Ghost Recon folytatása nem készül - elképzelhető persze, hogy gyakorlatilag mindkettőt szeretné kiváltani a Ubisoft a The Divisionnel. Ehhez hasonlóan a Driver-szériát vélhetően a The Crew váltja majd le, míg a Prince of Persiából a legfrissebb pletykák szerint egy 2D-s folytatás készül - legalábbis addig, amíg a Ubisoft végre össze nem szedi magát egy teljesértékű, 3D-s új részhez. A Ubisoft franchise-ok listája eladott példányszám szerint: 1. Assassin’s Creed: 73 millió 2. Just Dance: 48 millió 3. Tom Clancy’s Splinter Cell: 30 millió 4. Tom Clancy’s Rainbow Six: 26 millió 5. Tom Clancy’s Ghost Recon: 25 millió 6. Rayman: 25 millió 7. Petz: 24 millió 8. Imagine: 21 millió 9. Prince of Persia: 20 millió 10. Driver: 19 millió 11. Far Cry: 18 millió 12. Rayman Raving Rabbids: 14 millió 13. The Settlers: 10 millió 14. The Experience: 9 millió 15. Anno: 5 millió Négyfős kooperatívot kaphat az Assassin's Creed: Unity A játékot bemutatják az idei E3-on, belsős információk szerint pedig a nagy durranása a négyfős kooperatív mód hozzáadása lehet. Először a NeoGAF-on került ki ez a pletyka, ám azt azóta az Escapist is megerősítette egy Ubisoft-munkatárssal. Ezek szerint a Ubisoft két bemutatót is tart majd a játékból - az egyiket vélhetően a saját sajtókonferenciáján, míg a másikat valószínűleg az egyik konzolgyártóén, ami tippünk szerint a Sony lesz. Ebből az egyik az egyjátékos módra, míg a másik az új, történetalapú négyjátékos kooperatívra koncentrál majd. További érdekesség, hogy a hírek szerint a készítők nem csak grafikában, de a játékmenetben és az irányításban is komoly fejlesztéseket végeznek most, hogy át tudtak lépni az új konzolokra. Ennek az egyik gyümölcse az lesz, hogy már nem csak vertikálisan, hanem horizontálisan is futhatunk majd a falakon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. pal07
2014.04.22. 15:39
AC a legjobb bár nekem az 4 játék tetszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pdx06
2014.04.22. 17:58
Nekem a második rész után egyik soron következő rész se nyújtott nagyobb játékélményt. Az első részét azért nem említem mert az übergagyi volt az ismétlődéseivel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zotya21
2014.04.22. 19:09
én meg nemtudom miért jó

az egész nemtetszik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. davidrt
2014.04.22. 22:06
Nemcsak a 2 meg a Brotherhood a jó! Az összes rész aranyat ér!!! Mind tetszett, folyamatos fejlődés jellemzi a sorozatot, még ha ezt egyesek hanyatlásnak tartják. Ha a sorozat ugyan az maradnak X évig, akkor az lenne a fanok baja, ha a sorozat változna minden résszel (mint ahogy azt teszi), akkor az a baj. Ha elhagyják a modern szálat, akkor jönnek az "ez már nem az az AC, pfúúúj", ha benne marad a modern szál, akkor meg a "mi ez a szar modern Desmond izé, vegyék ki!" szövegek jönnek!

AC úgy király ahogy van! 4 fős coop tetszetős, kéne találni még 3 AC fant, mert nem sok haverom rajong érte annyira, min én
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!