iPon Hírek

750.000 dolláros PC a Zeus-tól

Dátum | 2008. 01. 31.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Zeus elkészítette a világ talán legdrágább számítógép konfigurációját: a Jupiter modell két féle kivitelben lesz megrendelhető, az egyik ház platinából készült, a ház felületét gyémántok díszítik, amelyek különböző csillagképeket formálnak, míg a másik ház már valamivel olcsóbb: a termék arany házzal és ugyanolyan, gyémántokból álló csillagképekkel van díszítve, mint a drágábbik változat.

Van 750.000 dollárunk egy számítógépre? Különleges konfigurációt szeretnénk a pénzünkért? Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltunk, akkor a következőkben bemutatott drágaságokat nekünk találták ki. A Zeus Jupiter és Mars néven új különleges és egyben méregdrága gépeket dobott piacra.

Zeus Jupiter - Platina ház + gyémánt berakás + 24 hüvelyke monitor = 750.000 dollár.
A Zeus PC-k egyik tagja a Jupiter, mint már említettük platina házzal és gyémánt berakással büszkélkedik, a gyémántok különböző csillagképeket formálnak a házon. A drága konfiguráció egy Intel Core 2 Duo E6850-es (3 GHz) processzort, 2 GB DDR2-es memóriát és 1 TB tárolókapacitással bíró háttértárat tartalmaz. Mivel a Zeus még nem biztos a formátum háború végkimenetelében, így a gyártó egy Blu-ray/HD-DVD kombó meghajtót mellékel a termékhez, biztos, ami biztos alapon. A nem mindennapi konfiguráció 750.000 dolláros árában Windows Vista Ultimate operációsrendszer és egy 24 hüvelykes képátlóval bíró monitor is benne van, az egység1920x1200 pixeles natív felbontással rendelkezik.

Zeus Mars - Arany ház + gyémánt berakás + 24 hüvelykes monitor = 560.000 dollár.
A vállalat a Jupiter modell mellett készített egy olcsóbb, arany modellt is, amely természetesen ugyanazokkal a paraméterekkel bír hardver szinten, mint a drágábbik, a platina modell. Az arany változat Mars-névre hallgat, ez a termék is megkapta a csillagképeket ábrázoló gyémánt berakást, ám ezért a konfigurációért már "csak" 560.000 dollárt kell összeszednie a vásárlónak.

A Zeus két konfigurációja Japánban már elérhető, de a tervek szerint hamarosan kapható lesz az Egyesült Királyságban is. Ha esetleg ilyen gépre vágyunk, lassan kezdhetünk is gyűjteni rá. :)

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. J.o.k.e.r
2008.01.31. 20:48
Kaphattunk volna bizony, de sajnos a gyártó nem így gondolja...

A darabszámról sehol semmi infó, de az ár miatt szerintem párszáz vagy párezer darabnál többet nem hiszem, hogy csinálnak, de ez csak saját vélemény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Riddick22
2008.02.01. 13:47
konkrétan ezt az árrat a ház dobja meg...

"A drága konfiguráció egy Intel Core 2 Duo E6850-es (3 GHz) processzort, 2 GB DDR2-es memóriát és 1 TB tárolókapacitással bíró háttértárat tartalmaz. Mivel a Zeus még nem biztos a formátum háború végkimenetelében, így a gyártó egy Blu-ray/HD-DVD kombó meghajtót mellékel a termékhez, biztos, ami biztos alapon. A nem mindennapi konfiguráció 750.000 dolláros árában Windows Vista Ultimate operációsrendszer és egy 24 hüvelykes képátlóval bíró monitor is benne van, az egység1920x1200 pixeles natív felbontással rendelkezik."

ez a konfig nem hiszem, hogy 750.000 $
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!