iPon Hírek

8,5GB egy oldalon

Dátum | 2007. 09. 03.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

A JVC előállt a világ első egyoldalas Dual Layer DVD-RW lemezével, amely valóban rengeteg adatot képes eltárolni folyamatos újraírással: 8,5GB-ot, amihez hasonló kapacitással egyoldalas Dual Layer DVD-kből eddig csak az egyszer írhatóak büszkélkedhettek - és ami egyben 180%-a a hagyományos egyoldalas DVD-k tárhelyének. Mi több, az adattörlés és újraírás lehetősége révén még jobban és alaposabban kihasználhatjuk az új korong jelentős kapacitásának előnyeit.

A kiírt adatok sértetlenségéről egy különleges, szabadalmaztatott bevonat gondoskodik, amely karcolásoktól, porosodástól és koszolódástól egyaránt védi a korong írható felületét, így valóban hosszú életet is biztosít valamennyi eltárolt adatunknak. A JVC valamennyi DVD-RW korongját ugyanabban a japán gyárban, különösen szigorú minőségellenőrzés mellett állítja elő, figyelemmel kísérve a gyártás minden egyes szakaszát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.03. 14:02
vissza a hírhez

A JVC előállt a világ első egyoldalas Dual Layer DVD-RW lemezével, amely valóban rengeteg adatot képes eltárolni folyamatos újraírással: ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!