iPon Hírek

8GB-s ultragyors ipari CompactFlash memóriakártya

Dátum | 2007. 10. 03.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Előállt a nagy sikert aratott Industrial CompactFlash memóriakártya-sorozatának legújabb, 8GB-ig terjedő kapacitású, ultragyors változatával a Transcend.

A rendkívüli tempó mellett fenntartott teljes mértékű kompatibilitás annak is köszönhető, hogy az eszköz egyaránt támogatja a 0-4 Ultra-DMA módokat és a kétcsatornás operációkat is.

Az Industrial CD kártyák emellett rendkívüli olvasási- és írási átlagsebességekkel bírnak, 30-tól 42 MB per másodperc tartományban.

Az adatok épségét, a nehéz körülményekkel szembeni ellenállást és az elsőrangú átviteli teljesítményt a beépített hibajavító kód (ECC - Error Correction Code) szavatolja, aminek köszönhetően az Ultra Speed Industrial CF kártya a lehető legteljesebb mértékben méltóvá válik a nevére.

A kártyák tervezésénél egyaránt fontos szempont volt a csúcstechnikájú eszközök szigorú elvárásainak és az extrém hőmérsékleten működő gépek igényeinek való megfelelés, így ezek a kártyák a hagyományosaknál jóval ellenállóbbak a szélsőséges hideggel és meleggel szemben: -40 és +85 fokon is teljes mértékben működőképesek (ellentétben a hagyományos, -25 és +85 közötti tartományban mozgó kártyákkal).

Ellenállóak ezen felül az ütődésekkel, rázkódásokkal és a porosodással szemben is, miközben kevesebb áramot fogyasztanak és rendületlenül garantálják az ultragyors adatávitelt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.03. 13:50
vissza a hírhez

Előállt a nagy sikert aratott Industrial CompactFlash memóriakártya-sorozatának legújabb, 8GB-ig terjedő kapacitású, ultragyors változatával a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!