iPon Hírek

8MB-os, 1,5 colos LCD-kulcstartó

Dátum | 2007. 10. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Ez a "Pocket Album" névre hallgató jószág a Digital Foci alkotása és valóban nem más, mint egy digitális kulcstartó-képnézegető színes, 1,5 colos LCD képernyővel és 8MB beépített memóriával, ami a cég elmondása legfeljebb 74 kép tárolására alkalmas.

A kulcstartóhoz adják a Photo Viewer nevezetű programot is, amivel bármilyen JPG vagy BMP képet átkonvertálhatunk és áttölthetünk a Pocket Albumra - és amivel szükség esetén olyan apróbb korrekciókat is elvégezhetünk a képeken, mint amilyen a forgatás, kivágás vagy átméretezés.

Az eszköz lítium-ion akkumulátorokkal működik, amelyek legfeljebb 9 óra folyamatos működést tudnak biztosítani. Az akkumulátorokat vagy a mellékelt AC adapterrel, vagy pedig egy USB kábellel tölthetjük újra.

A kulcstartó emellett rendelkezik még egy beépített, időzíthető órával, és az LCD kontrasztja is állítható. A Pocket Album kb. 5 centi magas és 30 gramm súlyú, árát tekintve pedig 40 dollár (kb. 7.400 Ft)
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.12. 13:59
Ez a "Pocket Album" névre hallgató jószág a Digital Foci alkotása és valóban nem más, mint egy digitális kulcstartó-képnézegető színes, 1,5 colos LCD képernyővel és 8MB beépített ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!