iPon Hírek

9-watt fogyasztású Sempron processzor

Dátum | 2007. 06. 04.
Szerző | Freeman07
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az AMD piacra dobta beágyazott rendszerekbe szánt Sempron 2100+ processzorát. Az új processzor legfőképpen 9-wattos maximális fogyasztásával illetve az AMD64 architektúra támogatásával hívja fel magára a figyelmet.

Az AMD Sempron 2100+ ideális lehet ventillátor-nélküli és kisfogyasztású számítógépépítőknek. A processzor Socket S1 foglalatba illeszkedik és kompatibilis az AMD M690T lapkakészletével, valamint - mint már írtam - támogatja az AMD64 architektúrát is.


"A portfoliónk kisfogyasztású Sempron processzorral való kiterjesztésével az AMD felhasználócentrikus innovációt szállít a beágyazott rendszerek piaci szegmensébe." - nyilatkozta Greg White, az AMD beágyazott megoldások részlegének alelnöke. "Hamarosan az AMD még több terméket fog piacra dobni ami a vásárlóknak nagy teljesítményű és kis fogyasztású megoldásokat jelent."

Az AMD Sempron 2100+ már úton van a beágyazott rendszereket gyártó vállalatokhoz, így rövid időn belül találkozhatunk ezekkel a kis fogyasztású központi egységekkel.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.06.04. 09:20
vissza a hírhez

Az AMD piacra dobta beágyazott rendszerekbe szánt Sempron 2100+ processzorát. Az új processzor legfőképpen 9-wattos maximális fogyasztásával illetve az AMD64 architektúra támogatásával ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!