iPon Hírek

99 dolláros okosórát készít az ASUS?

Dátum | 2014. 06. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az ASUS hamarosan bemutathatja a piac legolcsóbb androidos okosóráját, amely az Android Wear szegmensben elhelyezkedő konkurens termékek orra alá is komoly mennyiségű borsot törhet. A legfrissebb értesülések alapján ez lehet a helyzet, legalábbis a TechCrunch munkatársai az ASUS terveit ismerő informátorok állításaira hivatkozva erről számoltak be. Az ASUS első Android Wear okosórája a dolgok jelenlegi állása szerint árazás tekintetében a 99 és 149 dollár közötti szegmensben foglalhat helyet, így sokkal kedvezőbb áron lehet majd hozzájutni, mint a Google I/O alkalmával bejelentett Android Wear okosórákhoz. Most a legolcsóbb ilyen terméket a Samsung kínálja, méghozzá a Gear Live személyében, amely mindössze 199 dolláros listaárral rendelkezik. A The Verge értesülései szerint a legdrágább megoldás a Motorola Moto 360-asa lesz a maga 249 dolláros árával.
Illusztráció
Hogy mégis mire számíthatunk az ASUS okosórájával kapcsolatban? A jelek szerint AMOLED alapú kijelzőre, illetve szeptember folyamán esedékes bemutatóra – egyelőre sajnos csak ennyi információ szivárgott ki az ár tekintetében mindenképpen vonzónak ígérkező termékkel kapcsolatban. Sajnos az sem tudható, hogy az újdonság riválisaihoz képest mit kínál, de remélhetőleg rövidesen több információ is napvilágot lát, hiszen szeptember már nincs messze. A fentebb említett ársáv miatt sokak számára lehet vonzó az ASUS terméke a nem is oly távoli jövőben – most már csak az a kérdés, hogy ezért az összegért cserébe milyen szolgáltatásokat, illetve milyen teljesítményt kapunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. j.panzer
2014.06.30. 17:30
Ingyen se kéne egy naponta töltögethető, felesleges e-hulladék. Inkább készítsenek kezelhető mérető telefonokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. BVEKT0R j.pan...
2014.06.30. 23:59
Gratulálok...
Én egy 2011-es SE LiveViewt használok, és a tévhittel ellentétben nem kell naponta töltögetni... Persze, használat függő kinek mennyire merül, de nekem lazán kibír 2-3 napot is, pedig használom rendesen (és ugye az aksija se mai).
Amúgy legalább annyit kibír mint a telefonod, és ha már úgyis töltő akkor nem mindegy, hogy egy vagy kettő?

//Edit: arról nem is beszélve, hogyha az ember megszokja rengeteg hasznát veszi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predike07
2014.07.01. 08:40
Főleg ha nem egyszerre merül le
Aztán ugyérzi magát az ember mintha kivolna kötve mint egy kutya.Mert ugye mostmár 2 dolgot is tölthet.
De egy óra legyne óra és ne konnektorhoz kötött ketyere.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Chif52
2014.07.01. 09:57
Ha nem a zsebedben van akkor tehetnének rá egy napelemes töltő rész.
Még ha egy kicsit is tölt az is több mint a semmi, mert nem fedett helyen van .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!