iPon Hírek

A 3DS-nek semmi köze az nVidiához, de erősebb, mint a Wii?

Dátum | 2010. 06. 07.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A DigitalFoundry két független, egymáshoz nem kapcsolódó forrásra hivatkozva állítja, hogy az eddigi nVidiás 3DS pletykák alaptalanok, a Nintendo valóban tárgyalt a céggel, de a 3DS nem Tegra2-re épül. Hogy pontosan mire azt nem tudjuk, de a jelenlegi információk alapján valószínű, hogy a Nintendo egy japán céget választott partnernek. A források egyébként megerősítették, hogy a CTR a 3DS kódneve, úgyhogy amit az FCC oldalára kikerült kép tényleg a marokkonzol tesztpadja volt, ami alapján a gép tartalmazni fog egy szokásos, 2D-s 4:3-as képarányú kijelzőt és egy szélesvásznú 3D-set, amihez nem kell szemüveg.

Persze ennek a meghajtásához már több kakaó szükséges, és a fejlesztők elmondásai szerint ezzel nem is lesz probléma, az új gép túlteljesíti majd a Wii-t, egyesek annyira elragadtatták magukat, hogy egyenesen a PS3-hoz és az Xbox-hoz hasonlították. Mielőtt mindenkinek felcsillanna a szeme, erre semmi esély, de fogtuk az üzenetet, a 3DS elvileg erős lesz. Ez is elég érdekes információ, tekintve, hogy a Nintendo eddig nem arról volt híres, hogy a lóerőkre hajtott volna, mindegyik marokkonzolja a hosszabb akkumulátoros üzemidőt részesítette előnyben, inkább a Sony épített erőgépet, és az előzetesek alapján most is ezt teszi a PSP2-vel. Viszont így ha igazak az értesülések, akkor két mini-titán csaphat majd össze a játékosok kegyeiért. 15-én Nintendo konferencia az E3-on, akkor biztos okosabbak leszünk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. kihaennem
2010.06.07. 22:42
!hajrá!
De ez nem lesz csata. Sose volt az.
2 teljesen külön táborra épít a 2 cég. Nagyon okosan.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. YuGabe
2010.06.07. 22:43
True, true.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gyurkov
2010.06.08. 08:30
Nagy DS fan vagyok, remélem, hogy kompatibilis lesz visszafelé a régebbi címekkel is a konzol. Viszont a szélesvásznú felső kijelző ötlete nekem nem tetszik annyira, nehezen tudom rajta elképzelni a két kijelzőt párhuzamosan, egy játéktérnek kezelő játékok arányos, szép futását (pl flipperek). Na de már várom, kíváncsi leszek rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!