iPon Hírek

A Bethesda megmenti a Wet-et

Dátum | 2009. 04. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Úgy fest Bayonetta baba konkurense mégiscsak megjelenik majd hosszas csúszás és bizonytalanság után. A Wet talán az utolsó áldozata az Activision-Blizzard összeolvadásának, de most már ő is menedékre talált, méghozzá a Bethesda Softworks szárnyai alatt.


A játékot már 3 forgalmazó oldalán is megtalálhatjuk (GameFly, CD Universe és Amazon), és bár egytől egyig a Bethesdát jelölik meg kiadónak, a megjelenési dátumban nem egyeznek az adataik. Az Amazon szerint augusztus 31-én érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra, míg a CD Universe szeptember 16-ára jósolja a kiadást. A GameFly adatai kissé pesszimisták (vagy tudnak valamit, amit a többiek nem), ők szeptember 30-ra írták ki a Wet-et.


A montreáli (Kanada) bázisú fejlesztő, az A2M még 2007-ben jelentette be a játékot a két vezető konzolra, akkor még 2008-as megjelenésben bíztak. Jobban is jártak volna, ha időben kijön a csinos női főszereplővel megáldott akciójáték, mivel így meg kell majd küzdenie Bayonettával is. Vajon elbír a piac két ilyen vadmacskával? A Wet szemrevaló hősnőjének Rubinak az a célja, hogy bosszút álljon korábbi megbízóján, aki biz csúnyán átvágta a palánkon. Az akrobatikus mozdulatokkal, pörgős lövöldözésekkel és kardozással feltupírozott TPS-t úgy lehet legjobban leírni mint a Kill Bill és a Tomb Raider keresztezését.


Új reményekkel feltöltve nemrég kiadtak egy új trailert is a játékhoz:

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. jadam92
2009.04.26. 21:38
VISSZA A HIRHEZ

jó a csaj de a játék... hát nem valami változatosak a mai készítők :/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Multitask
2009.04.27. 00:13
A 2. kép nagyon emlékeztet egy pályára a Devil May Cry 4-ből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DeadCat
2009.04.27. 08:24
lövöldözős Prince of Persia...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!