iPon Hírek

A Black Rock utolsó projektje

Dátum | 2011. 07. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Split/Second-ért felelős Black Rock egy ingyenesen játszható online játékon dolgozott. Miért a múlt idő? Mert a Disney sajnos becsukta a fejlesztő stúdiót a korábbi 100 fős leépítést követően. Ezúttal 40 embert eresztettek szélnek, ők mind ugyanazon a játékon, a Champions Alliance-on dolgoztak.

A Champions Alliance valami olyasmi lett volna, mint a Riot féle online RTS, a League of Legends. Az alap sztorija szerint egy Loki nevű istenség tiniket szippantott volna át egy alternatív univerzumba. Lett volna benne PVE és PVP, amivel tapasztalati pontokat lehet gyűjteni a megmenekülés felé vezető úton.

A játék már béta fázisban volt, közel a megjelenéshez, ami nagyjából 6 hónapot jelent.

"A Disney egyszerűen nem tudta mit kezdjen a stúdióval és nem bízott volna ránk mást, mint valamilyen versenyzős játékot - hiába voltak nálunk sokoldalú tehetségek, vegyes háttérrel."

Sajnálatos.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. Ipadnak
2011.07.04. 21:31
Majd beépülnek máshova a tapasztalatukkal. Nem kell őket sajnálni. Inkább magyarországot lehet sajnálni ahol viszont ténylegesen rossz a helyzet. És nem százfős piszlicsáré stúdiókat zárnak be hanem néhányezer emberes üzemeket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. False
2011.07.05. 08:13
Naja.Mellesleg nem volt rossz a Split, de akkora nagy kiemelkedő csúcsszupermegakingsájz alkotás se, ahogy a hír beharangozza, szal fölösleges hypolni egy olyan studiót ami amúgy is feloszlott.Vagy ez csak a szokásos fizetett ipon reklám?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Szerzetes
2011.07.05. 09:15
Teljesen igazatok van, mielőtt bármilyen hír kikerülne előtte tartunk szavazást, hogy az érdekli-e az embereket!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Magrathea
2011.07.05. 11:36
Mégis milyen reklámra lenne szüksége egy bezárt fejlesztőnek?
Ez a hír azoknak szólt, akik szerették az ő játékaikat. Én special nem voltam oda értük, de most már minek dobálni rájuk a sarat, ha úgyis megszűnnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. False
2011.07.05. 12:06
Na ez az, pont hogy semmienre, ebben egyetértünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Zelbacsi
2011.07.05. 12:18
False:
Hát besz***k már rajtad komolyan Volt már valaha is akár egyetlen pozitív hangvételű hozzászólásod (ami mögött nem keserű cinizmus állt)? Mert én csak olyanokra emlékszem, amikben szapulod vagy a cikkírót, vagy a cikk tartalmát, vagy a cikkben említett szereplőket, vagy a hozzászólókat, vagy akármit, csak szapulhasd...

Áruld már el nekem légyszíves, hogy ebben a hírben mi volt a reklám, hm?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. False
2011.07.06. 09:40
Zelbácsi : volt, valamikor régen, még a net hőskorában, amikor még engem sem rontott meg a világ és az élet

tény hogy én igazi hc pc gamer vagyok, és kivagyok a mainstream szartól, és attól hogy 2000-2002 óta a játékok nem fejlődnek, hanem butulódnak, egyszerűsődnek és nekem ez fáj hogy a második kedvenc szórakozási formámat szétvágják az idióták a hozzá nemértésükkel /az első a <mod> ahhoz legalább ezek nem férnek hozzá/, és az meg a másik, hogy sokan <mod> a marketing bullshitet , és eszik szart, és boldogok vele ,amivel még nem is lenne baj ha ezáltal nem volna rákényszerítve az igénytelenség azokra akik nem kívánják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Zelbacsi
2011.07.06. 14:11
False:

Teljesen megértelek, hogy fel vagy ezen háborodva, mert tényleg borzasztó amilyen irányba tartunk, de sajnos mivel gusztustalan "fogyasztói társadalom"-ban élünk, várható volt, hogy amint a számítógépes játékok az "elit" kategóriából a "mindenki által elérhető" kategóriába lépnek, ez fog történni... ami eddig az igényesek igénye volt, az most már csak "igényeskedés". Amikor már nem azért veszed meg a játékot, mert érdekel a játék, hanem mert hagyod magad rábeszélni hogy "ez neked jóóó lesz", az szerintem is szánalmas.
De hogy szinte mindig mindent keményen leszólj annak igazán nem tudom mi értelme van. Ettől nem fog senki sem elgondolkodni a saját vásárlói magatartásán, csak felhúzza magát és visszaugat (mint pl. én is az előző hozzászólásomban). Sőt, esetleg csak azért is úgy fogja érezni, hogy neki van igaza, mert meg kell védenie a saját álláspontját (hogy ő egy okos ember, és ezért okos döntést hozott, mikor megvette a játékot meg amikor kinyilvánította, hogy ez neki tetszik), mintha az életét védené, amit Te megtámadtál a helytelenítéseddel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. False
2011.07.06. 15:34
Zelbácsi :

Igen, értem én, hogy ezzel a mentalitással Galileit játszom /gyengébbek és adminok és moderátorok kedvéért, nem a te kedvedért Zel : Galileo volt aki próbálta meggyőzni a sok buta embert, hogy a Föld nem lapos ahogy a hazug egyház és a még hazugabb és erkölcstelen papjai hangoztatták, cserébe mit kapott? felnégyelést és tisztítótűzet/, és gyakorlatilag hiába próbálok fényt vinni az emberek sötét fejébe,de úgy érzem, nem veszitek vele ha megpróbálom.A kemény hangvétel pedig azért, mert a szép szavak felett elsiklanak, mintha ott se lenne, erre legalább felfigyelnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Zelbacsi
2011.07.06. 15:46
False: igen, a csodálatraméltó egyház és az ő feltétlen követendő hozzáállása nélkül már rég nem itt tartanánk...
"szép szavak felett elsiklanak, erre legalább felfigyelnek" hát ebben mondjuk tökéletesen igazad van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. pergerj
2011.07.09. 18:57
Galilei nem egészen ezt csinálta. Jó lenne ha utána néznél, mielőtt állítasz valamit. Szerintem te Giordano Bruno-ra gondolsz. Ő politikai céllal próbálta felhasználni valós és valótlan ismereteit, amik Kopernikusz-tól származtak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. False
2011.07.11. 10:54
Pergerj : kösz a helyreigazítást,tény hogy nem néztem utána /csak annak hogy jól írom e a nevét/, de egyrészt a sok konzolfan nyomorult retardot úgy is fölösleges okítani, másrészt csak szemléltetés és viszonyítás miatt hoztam fel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!