iPon Hírek

A BlackBerry Curve család is frissül januárban

Dátum | 2013. 01. 07.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A BlackBerry 7.1-et futtató újdonság a T-Mobile színeiben fog először feltűnni a sajtófotó tanúsága szerint. Ezzel a modellel a Research in Motion a belépő szintű okostelefonok között tehet majd szert nagyobb népszerűségre, míg a felsőbb árszegmensekben a BlackBerry 10 hozhatja az új vásárlókat.

 
A Curve 9315 a szokásos elrendezéssel érkezik: a 2,4 hüvelykes, 240 x 320 pixeles felbontású megjelenítő alatt a kötelező kezelőszervek és egy QWERTY billentyűzet kapott helyet. A mobil egésze a gömbölyded formák rabja, de a Curve termékcsaládnál már ezt is megszokhattuk. A kamera 3,2 megapixeles digitális fotók készítésére ad lehetőséget, és LED villanó is került mellé, így rosszabb fényviszonyok mellett is használhatjuk.

A kis újdonságban találunk Assisted-GPS-szel kiegészített GPS vevőt, Bluetooth 2.1 modult, 802.11 b/g/n támogatású Wi-Fi-t és még FM rádiót is. Az alkalmazások között nagy választék lesz a megújuló piactér okán, a legfontosabbakat pedig előre is telepítették (Twitter, Facebook, BBM). A tárhelyünk gyárilag 512 MB lesz, ami ugyan nem sok, de a microSD-kártyahelynek köszönhetően ez nem lesz gond, hiszen akár 32 GB-tal is megtoldhatjuk.

Az 1450 mAh-s kapacitású akkumulátorból táplálkozó készülék megjelenésére január 23-án kerül majd sor - egy héttel a BlackBerry 10 megjelenése előtt. Az ajánlott fogyasztói ára egyelőre nem ismert.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!