iPon Hírek

A Bungie április 9-ével tízel!

Dátum | 2009. 03. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bungie nem éppen rövidre sikerült heti infócsokrának a végén egy érdekes kis utóiratot olvashatunk. Egészen konkrétan a fent említett dátumot és semmi mást. Szeretjük az ilyet, mert teret hagy kedvenc tevékenységünknek, a spekulációnak.


Az okosok a legvalószínűbbnek a régóta várt Mythic Map Pack-et gondolják, mely 3 új multiplayer térképpel kecsegtetne a Halo 3 rajongóknak. Ezzel együtt jönne 3 új koponya is mely csak arra vár, hogy megtaláljuk (= 3 új achievement). Aki persze épp a Halo Wars-on csüng, az bizonyára nem tudja mire vélni ezt a nagy felhajtást, hisz előtte még gőzölög a cucc, annyira friss, de hát gondoljunk a többiekre is, akik esetleg nem akkora RTS fanok.

Persze láttunk olyanokat is, akik mérföldes mosollyal az arcukon lehunyt szemmel hümmögnek. Ők már a Halo 4 bejelentését látják maguk előtt...

Kinek mi a tippje?

UPDATE:

Már meg is van a válasz, a Mythic Map Pack a befutó. A DLC már letölthetővé is vált azok számára akik a Halo Wars limitált verzióját vették meg, április 9-től pedig mindenki rávetheti magát 800 hamvas Microsoft pontért cserébe.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. axe
2009.03.23. 21:33
ez milyen játék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!