iPon Hírek

A Bungie kirúgta a Halo és a Destiny zeneszerzőjét

Dátum | 2014. 04. 16.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bungie kirúgta Martin O'Donnellt, a Halo széria és a Destiny zeneszerzőjét, aki már régóta dolgozott a cégnél. O'Donnell Twitteren tette közzé a hírt, amelyből az is kiderül, hogy elbocsátása indoklás nélkül történt. A zeneszerző a Myth, a Myth 2 és az Oni muzsikájának komponálásával kezdte karrierjét a cégnél, aztán a Halo széria zeneszerzőjeként szerzett magának hírnevet. Munkái közé tartozik az eredeti Halo, a Halo 2 és 3, az ODST és a Reach (az utolsó Bungie-nál készült Halo rész) kísérőzenéje is. O'Donnell az utóbbi időben a Destiny zenéjén dolgozott, az előzetesekben már hallhattuk is az ő muzsikáit, ezért is érthetetlen, hogy miért pont most bocsátották el.
A Bungie úgy nyilatkozott az történtekkel kapcsolatban, hogy barátként váltak el útjaik. David Dague közösségi menedzser "Vannak, akik azt mondták, ez a nap sohasem fog eljönni" címmel tisztelgett közleményében O'Donnell a cégnél töltött hosszú munkássága előtt, és minden jót kívánt neki a jövőre nézve. Az alábbi videóban Martin O'Donnellt láthatjuk a Halo: Reach zenéjének munkálatai közben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Kerty
2014.04.16. 16:12
A zene volt az egyik, ha nem a legmeghatározóbb eleme a sorozatnak. Én úgy gondolom egy lapon említhető Hans Zimmerrel, még ha nem is volt annyira tevékeny, mint ő. Szomorú ezt hallani, de ha ilyen döntéseket hoztak, jobb is hogy nem dolgozik velük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Asagrim
2014.04.16. 17:02
Biztos vagyok benne, hogy sehol nem kell neki életrajjzal kopogtatni, inkább őt fogják megkeresni a jobbnál jobb állásajánlatokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Riddick77
2014.04.16. 20:21
Nagyon jó munkát végzett pedig,a halókban a zene volt az egyik legjobb dolog!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kunrichard
2014.04.16. 20:39
Remélem visszatér a Halo projekthez.. A zenéi nélkül talán sosem játszottam volna végig a HALO sorozatot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter
2014.04.18. 10:31
"elbocsátása indoklás nélkül történt."

Elbocsátás vagy magától ment el, ne ua ... ráadásul ha elküldték biztos megvan a nyomos indok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!