iPon Hírek

A Capcom titokzatos bejelentése

Dátum | 2009. 02. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Pár napja már hallani lehetett, hogy a Capcom nagy bejelentésre készül, mára pedig felkerült egy titokzatos 450MB-os videó az X-box Live-ra "Capcom Top Secret Game Announcement" címmel.

Az ominózus videóanyag pedig nem mást, mint a Lost Planet második epizódjának első tízerét rejtette egy rövid (másfél perces) felvezetőt követően, amit a producer Jun Takeuchi ad elő.

A teaser igen látványosra sikeredett, még több Vital Suit-tal (VS), fegyverrel, hóval és hatalmas boss-al, melyeknek a már megszokott módon világítanak a gyenge pontjai.

Az nem derült ki, hogy újra Wayne bőrébe bújhatunk e, vagy valaki más lesz a főszereplő, mivel hősünk feje végig takarva van. Ami viszont biztos, hogy a játék megint igen látványosra sikerült, érdemes megtekinteni a videót róla.

A kiadás időpontjáról és a platformokról még nem esett szó, de feltűnés helyéből kitalálható, hogy az X-box van ez alkalommal is a fejlesztés fókuszában. Ha megjelenik PS3-ra reméljük ez alkalommal egy méltóbb portot kap, ha kap.

Íme a bejelentés:
                      A 720p-s változat elérhető például az Eurogamer TV-n.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Svindler
2009.02.23. 19:02
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. MassKilla
2009.02.23. 21:34
mi a ****ért lép ki a böngésző, mikor beletekerek a videóba?!?!?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. siskanyi
2009.02.23. 21:56
Olyan rossz volt a ps3 port?
Egyébként jónak tűnik nagyon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2009.02.24. 00:08
Igen, sajnos PS3 portnál úgy álltak a dologhoz, hogy úgyis késtek vagy másfél évet hát minek strapálják magukat, nulla optimalizáció, inkább lejjebb adták a szintet és még így is leesik itt ott az fps. Játszható nem azzal van a gond és még így is kinéz valahogy, csak hogy ezt így kiadni. Bah
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. siskanyi
2009.02.24. 02:02
Értem,és köszi az infót,de azért a PC-s port se semmi,remélem ezt nem rontják el,bár nekem úgy is mindegy,mert xboxon fogom nyomni ha a játék megjelenéséig nem lesz valami baja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!