iPon Hírek

A Cebiten debütálnak a B3-as Phenomok

Dátum | 2008. 01. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az AMD a Phenom 9700-as és Phenom 9900-as processzorait a korábbi tervek szerint az idei év első negyedévében mutatta volna be, ám a terveket keresztülhúzta a már jól ismert TLB (translation lookaside buffer) bug. A TLB hibát az AMD a korábbi hírek alapján sikeresen kijavította, jelenleg az új revízióval készülő chipek tesztelése zajlik, az új Phenom processzorok most úgy néz ki, hogy 2008. második negyedévében jelennek meg.


A DigiTimes értesülései szerint az AMD a B3-as revízióval ellátott Phenomok bemutatójára készül: a vállalat a március 4-től  9-ig megrendezésre kerülő CeBiten szeretné először bemutatni az újdonságokat, az információkat alaplapgyártó vállalatok is alátámasztották. Az egyelőre nem tisztázott, hogy a bemutató az egyben az új Phenomok hivatalos debütálása lesz-e, ám az biztos, hogy a rendezvényen a Phenom 9700-as, Phenom 9900-as és a kis Phenom 9100e modell lesz jelen.

Az AMD egyelőre nem árulta el a három újdonság szállításának várható dátumát sem, így gyakorlatilag teljes a bizonytalanság a hivatalos megjelenéssel kapcsolatban. Egy biztos: március 4. és 9. között Hannoverben lehull a lepel az újdonságokról.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások