iPon Hírek

A Codemasters a Steam rendszerében

Dátum | 2007. 10. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

A Valve által kifejlesztett Steam rendszer már régóta üzemel, a Steam lényege tulajdonképpen röviden annyi, hogy on-line vásárolhatunk játékokat, amelyeket aztán letölthetünk és aktiválhatunk. A rendszer új taggal bővül, ugyanis a Valve megállapodást írt alá a Codemasters-szel, ennek köszönhetően hamarosan jó néhány Codemasters játékkal fog bővülni a Steam kínálata.


A  Valve és a Codemasters két igen nagy név a videojáték gyártás területén, a vállalatok számos rendkívül népszerű alkotással vannak jelen a piacon. A Steam platform manapság egyre jobban növekszik, jelen pillanatban közel 13 millió taggal rendelkezik világszerte, a tagoknak lehetőségük van PC-s játék vagy digitális tartalom vásárlására on-line formában.

A Codemasters a Clive Barker's JerichoT cmíű játékkal debütál a Steam-en, a játék az Amerikai Egyesült Államokban október 23-tól, míg a világ többi részén október 26-tól válik elérhetővé. A közeljövőben az alábbi CodeMasters játékok lesznek elérhetőek a Stream rendszer keretein belül: Clive Barker's Jericho, Overlord, Colin McRae: DiRT, valamint a Turning Point: Fall of Liberty, amikor megjelenik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.25. 13:31
A Valve által kifejlesztett Steam rendszer már régóta üzemel, a Steam lényege tulajdonképpen röviden annyi, hogy on-line vásárolhatunk játékokat, amelyeket aztán letölthetünk és ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!