iPon Hírek

A Crackdown 2 messze túlszárnyalja elődjét

Dátum | 2010. 01. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Ruffian Games eldicsekedett vele, hogy a Crackdown 2 Pacific City-je, nem csak hogy nagyobb területen helyezkedik el és jóval változatosabb, mint az elődje, de még messze a fölé is magasodik (szó szerint).

"Csak annyit mondhatok, hogy az első játékban a legalacsonyabb és legmagasabb pont közti különbség a 400 métert sem érte el. Most több mint 1000 méter magasságba tekinthetünk fel." - nyilatkozta Steve Iannetta, mikor a geográfiai különbségekről kérdezték. Lesznek majd új földalatti területek is.

"Igaz, megtartottuk az alapvető épület struktúrát a szigeten és nagyjából az úthálózat is azonos, de azt akartuk, hogy a város kinézete tükrözze a történetét, különös tekintettel az elmúlt 10 évre, ami eltelt a Crackdown 1 óta. Tulajdonképpen a város történelme lett az alapvető dizájn legmeghatározóbb eleme. Azt akartuk, hogy az összes csata nyoma ott legyen, minden elhagyott terület, minden fal, amely arra épült, hogy elzárja a vírust erről árulkodjon."

Az újraépítésnél fontos szempont volt az orbvadászat is, ami az előző játékban is egy fontos kihívás volt. A fizikát és természetet átlépő kifejleszthető képességek rengeteg lehetőséget adtak az előző játékban, a második epizódban ezt igyekeznek még inkább meglovagolni. Tény, hogy van hova fejlődnie az első résznek, kíváncsian várjuk, hogy ezúttal mit hoznak ki a szuperzsaruból...

A Cracdown 2 2010 első felében várható Xbox 360-ra.

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. YuGabe
2010.01.08. 17:14
Bakker. Én nem vittem végig az első részt, pedig ezek szerint feelingesebb lenne a második, hogyha végigvittem volna. De meguntam vagy a felénél, és túl sok gömb volt, amit össze lehetett volna szedni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!