iPon Hírek

A Crytek és a Homefront 2

Dátum | 2013. 01. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Homefront egy a sok IP közül, amit aukcióra bocsátottak a THQ megszűnésekor. A cím a Crytekhez került, akik már amúgy is jó ideje dolgoznak a Homefront 2-n, nottinghami stúdiójuknál, vagyis a Crytek UK-nál. Az alapító Cevat Yerli bejelentette, hogy semmi nem változik a projekt körül.

"Amióta csak beleegyeztünk, hogy megcsináljuk a Homefront 2-t, szilárdan hittünk a címben és a benne lévő potenciálba, hogy lenyűgözze a játékosokat" - nyilatkozta Yerli egy hivatalos közleményben. "A THQ-val való együttműködésünk mindig nagyon pozitív volt és szeretnénk nekik megköszönni a sok támogatást az elmúlt két év alatt és kifejezni együttérzésünket mindazok irányába, akik érintettek a közelmúltbeli események a cégnél." Nick Button-Brown, a Crytek menedzsere sem hagyta ki az alkalmat, hogy ellőjön néhány platinába vésendő gyöngybetűs PR mondatot: "A Homefront 2 csapata már az első naptól elkötelezte magát egy olyan játék megalkotására, ami új magasságokba emeli a szériát és olyan magas minőséget és innovatív elemeket hoz, ami a Crytek nevével egybecseng." Hát nem gyönyörű? De. Na. *elmorzsol egy könnycseppet* A játékkal kapcsolatban egyelőre semmi újdonság, ez esetben a jó hír az, hogy nincs hír.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. Norbert09
2013.01.25. 15:25
ez esetben a jó hír az, hogy nincs hír.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Crytek01
2013.01.25. 16:12
Remélem ütős kis CE3-as cucc lesz.
Kíváncsi leszek mennyire bírnak elszakadni a Cryisos témától!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Snaketale
2013.01.25. 17:45
én még mindíg azon bánkódom, hogy mit csináltak a Crysis2-vel... (sry az offért)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Skorbut
2013.01.26. 01:51
Én pedig, hogy mit csináltak a Crysis 1-el...
Rossz viccet félretéve, örülök, hogy lesz a Homefront 2-ből valami. RIP THQ.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. ByrDer
2013.01.26. 09:19
Homefrontról nincs igazán jó véleményem, de egy profi fejlesztő kezei alatt még valami különleges is kisülhetett volna belőle, a Cryteknél meg krónikus creativitás hiánnyal küzdenek, úgyhogy ez jó párosítás lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. kiskoller Snake...
2013.01.26. 09:35
Crysis 2-nek már háromszor nekiveselkedtem, de mindig feladtam a közepénél. Pedig a Crysis 1-et jesszusom de sokat toltam..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Terror kisko...
2013.01.26. 10:02
Nem vesztettél semmit, dögunalom. Gondoltam majd a grafika kárpótol, extra textúra be, tesselation csutkára, de a végére csak kínkeservesen jutottam el, utána azonnal töröltem is a francba. Egy rakás szutyok az egész. De a menü zenéje nem rossz, azt megtartottam. Ennyire volt jó a Crysis 2.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Snaketale
2013.01.26. 11:57
Crysis2-nél az volt egy borzalom, hogy mennyit kellett várni a DX11-re meg a High -Res. Textures -re, aztán mikor kidobták ezt a kettőt, egy annyira optimalizálatlan szart kaptunk, hogy ocsmány volt a game. Kűzdeni kellett a beállításokkal, hogy kinézzen valahogy...
A mulitplayer meg... áhh nem is mondom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Heroes27
2013.01.26. 14:02
Hát gyerekek, nem tudom, de én szerettem a kettőt. Én vagy 3X kijátszottam, igaz, ebből kettő volt tényleges, harmadjára asszem csak nemrég vettem elő, de csak a crysis hangulat miatt, mert nagy tv-n ki akartam próbálni. Úgy szutykozzátok, hogy a BF3 mellett a csipet csapatnak ennél a játéknál esett le az álla, amikor képernyőre került. Szinte mindenki csak leste, nem 20 colos monitoron kell magyarázni. De az tény, hogy mint összkép, annyira nem lett egy wasistdas, de szerintem még így is egy kiváló alkotás. Sőt, mondhatni a mai csodák mellett még mindig jobb játék. Pedig több, mint két éves.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Skorbut
2013.01.26. 15:19
C2 multiját szídjátok?
Járművek hiánya meg a pályák zártsága miatt, gondolom. Érthető, hogy van akinek nem elég, de sz'tem jó kis móka volt amíg el nem kezdtek DLC-ként pályacsomagozni egy ritkán elcseszett fizetőrendszeren keresztül. Ott haltak ki a szerverek kb.. Hihetetlen, de azt kell mondja, sajnálom, hogy akkor még nem volt Origin
Remélem MINDKETTŐ elődből tanultak és kombinálják a jóságaikat, bár már az új játékmódok is állatul hangzanak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2013.01.26. 21:15
Crysis 2 nekem is tetszett, bár az 1-gyel nem játszottam, lehet azután csalódás lett volna nekem is.
Nem egy 10/10-es zseniális játék, de összességében egy átlagon felüli játék, persze ízlések és pofonok.

Homefront 2 meg jöhet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sanya22
2013.01.27. 18:33
Nem játszottam a Crysis első részével én sem, de visszalépés lenne a 2-höz képest. Kimaxolt grafikával néztem a teszteket az elsőről. Abban a korszakban jó volt, ha nem a legjobb... Dehát azóta van Cryengine 3 is... Az hogy sokan ócsárolják a 2-t, csak annak tudható be, hogy nincs elég jó gépük hozzá. Egy sima 2magos intellel, egy 512-es DX9-es HD karival p_csafüst ahhoz képest amit most produkál egy 4magos cpu-val, 1GB-os HD karival DX11-el, és a legújabb CCC-vel. (És ez még csak nem is izmos gép) Abszolút kielégő minőségű úgy, hogy még csak nem is full grafikával fut 1920x1200-as felbontással. Jelenleg magas beállításokra van optimalizálva. Fent van hozzá az 1.9-es javítás, plusz magyarítás. Körülbelül már vagy 8x végigvittem. Most pl veteránon álltam neki valamelyik nap a kampánynak... Még meg sem untam, de már itt a harmadik része... Akinek kritizálni valója van a grafikát illetően, csak azt tudom javasolni, keressen fel egy olyan havert, akinek a gépén normálisan fut, és akkor mondja hogy az elsőhöz képest visszalépés...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.01.28. 08:03
sanya22

Nem hiszem, hogy a grafikát ócsárolnák, egy hozzászólás sem erre tér ki, de fényezd ha szeretnéd. Ha unalmas, akkor unalmas, ezzel nincs mit tenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kiskoller
2013.01.28. 11:01
sanya22:

Elég veszélyes ilyen következtetéseket levonni egy olyan fórumon ahol a többségnek az általad felsorolt konfignál többszörösen gyorsabb rendszere van. Jó grafikához nem technológia kell (elsősorban) hanem stílus. Itt viszont elbukik a Crysis 2. Nincs stílusa, steril, ronda. Hiába komolyak az effektek.
Ráadásul pont nem a grafikáról beszéltünk, hanem a játékélményről. Amelyben viszont nagy a visszalépés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!