iPon Hírek

A Crytek szeretné elkészíteni a Time Splitters 4-et

Dátum | 2012. 06. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A TimeSplitters sorozat 2000-ben született a Free Radical Design jóvoltából. Az időutazásos témájú FPS stilizált, rajzfilmszerű szereplőket vonultatott fel, akik olyan jól ismert sztereotípiák paródiái voltak, mint pl. a jó modorú titkos ügynök, vagy az arisztokratikus angol felfedező. A TimeSplitters 4-et 2007-ben jelentették be, ám később bizonytalan időre felfüggesztették a fejlesztését. A Free Radicalt felvásárolta a Crytek, a sorozat sorsa pedig megpecsételődöttnek tűnt, de a rajongók nem adták fel a reményt, lelkesen nyomultak, lobogójukon a TimeSplitters 4-gyel.Cevat Yerli szerint a TimeSplitters sorozat Crytek GFACE platformján születhet újjá, ingyenesen játszható formában. A sorozat a Crytek főnökének is nagy kedvence, és szeretné, ha új rész születhetne belőle, de a kiadókat egyszerűen nem érdekli az FPS széria. "Bárcsak mi fejleszthetnénk, de nem készíthetjük el úgy, ahogy a Free Radical csinálta anno, mielőtt felvásároltuk a céget. Imádom a TimeSplitterst, nagy rajongója vagyok, különösen a multiplayer részének. Bejön az ötlet, bejön a játék, de a kiadóknak nem. Ez a helyzet. A saját pénzünket nem akarom a projekt kereskedelmi terjesztésére költeni. Yerli hozzátette, hogy van egy másik út is, a GFACE platform. "Ha elég rajongó összegyűlne, akik hangot adnának véleményüknek..."

A játék újraélesztésének érdekében a rajongók indítottak egy Facebookos petíciót, amelyhez már az eredeti fejlesztők közül is csatlakoztak néhányan.

Kapcsolódó cikkünk: A Crytek áttér a F2P játékokra

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. patrik2991
2012.06.21. 14:35
Hát a hír címe kicsit túlzás szerintem, legalábbis nekem ebből a hozzáállásból, hogy jaj mennyire szeretem, de ez meg az... nem épp az jön le, hogy szeretnék. De ha meg is csinálják, lesz egy webes szutyokság, na ennyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. uristen
2012.06.22. 12:25
Kopok en is az idore.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Squall85
2012.06.24. 19:01
Felkaptam a fejem a címre, de a cikk nem ad sok reményt. GameCube-ra nem lesz már TimeSplitters 4, azt rég tudtam, de ez a free dolog, meg hogy nincs pénze kiadni... Az emberek szeretik, remek sorozat volt, nem hiszem, hogy az emberek ne vennék. Ha nem veszik, annak is meg lenne az oka és nem hiszem, hogy a vásárló közönségben lenne a hiba...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog Squal...
2012.06.24. 19:10
Azt nincs penze kiadni,amit o akar a Time Splittersszel csinalni.Osztott kepernyos multi lesz az ingyenes online fosban?Csak mert az volt ami eladta a TS-t anno.Gondolom ez nem lesz benne,igy a leghulyebb kiado is azonnal latja,hogy nem lesz jo.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!