iPon Hírek

A DICE nem kér pénzt térképekért

Dátum | 2010. 04. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Annak ellenére, hogy az EA és a DICE többször utalást tett "hosszú távú fizetős plusz tartalmakra irányuló tervekre" a Battlefiled: Bad Company 2-höz, a fejlesztők elmondták, hogy ők nem kérnének pénzt plusz térképekért.

"Soha nem akarnánk fizetőssé tenni a plusz térképeket, ehhez ragaszkodunk. Az EA-nak is elmondtuk, hogy szerintünk ez borzasztóan fontos ahhoz, hogy a játékosközösségünk boldog, elégedett és összetartó maradjon." - nyilatkozta Patrick Bach az Xbox World 360-nak.

Az EA-s Eric Brown korábban azt fejtegette viszont, hogy több alkalmunk lesz majd 5, 10 vagy 15 dollárért plusz tartalmakat szereznünk a játékhoz az elkövetkezendő fél évben. Ezek szerint akkor ezek kicsit nagyobb DLC-k lesznek, nem csak új térképpakkok? A dologhoz hozzá kell tenni azért, hogy az ingyenes tartalmak csak azok számára elérhetőek, akik első kézből szerezték a játékot és regisztrálták a dobozban található kódot (akik másodkézből kapták, azok online megvehetik a kódot a 'Project 10 dollar' keretein belül 15 dollárért :).

Az első két új térkép az Arica Harbor és a Laguna Presa, március 30-án jöttek ki. A bejelentést nagyon jól időzítették, véletlenül akkor mikor gondok támadtak a frissen kijött Modern Warfare 2 Stimulus Package-dzsel, amely mellesleg fizetős.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

20. ájPon
2010.04.03. 14:19
Nem kell aggódni, az EA talál majd módot, hogy kisajtolja a maga kis nyereségét. Mostanság tényleg nagyon berántotta őket a pénzgyártás gépszíja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. ByrDer
2010.04.03. 14:24
Az "új" térképek már rajta voltak a lemezen.. nem volt letöltés se, csak egyszerűen engedélyezték őket. Meg egyébként is csak új játékmódok lettek elérhetőek már meglevő térképeken. (Már megjelenéskor játszhatónak kellett volna lennie az összes módnak az összes pályán..)

Nem kell majd fizetni az új pályákért, mert nem is lesznek új pályák, legfeljebb ilyen kivágott tartalmak amiket lassanként 'visszaadnak'. A megjelenés óta még gyakorlatilag semmi említésre méltót nem követett el DICE (fejlesztők). Az összes komolyabb probléma érintetlen és a leggázabb hibákról is csak annyit írnak hogy tisztában vannak velük, de arról szó nincs hogy valamit tesznek is majd ellenük.

A játék maga jó, de alapvető dolgok hiányoznak vagy nem működnek és mivel már így is többet adtak el a játékból mint amit előzetesen kalkuláltak így már megtehetik hogy ülnek a pénzen meg dolgoznak a következő játékon. Év végére már emlékezni se fognak erre a játékra ha így folytatják a "támogatást".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. gylovag
2010.04.03. 15:58
Nekem a fegyverek és a hangjuk nem tetszett a játékban. Pl alap géppuska 200-as tárral. Azt megnézném aki ezt így el is bírná, de legalábbis igen megizmosodna.
Bug: rendszeresen kaptam kifehéredett képernyőt, ami közben egy ideig ment a csatazaj, aztán úgy tűnt megállt minden. Eltelt egy pár perc mire úgy gondolta a program, hogy folytathatom a lődözést.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Purgatoriu...
2010.04.03. 20:49
BUG-ok a mai napig vannak a játékban nem is kicsik, pl a DX9-es(elvileg) hiba pajzsos MG ablakán nem lehet átlátni multiban, a hitbox néha nagyon gyatra nemtudom miért, a server browser is bugos még, a pingek szinte mindenhol magasak, értem ezalatt, hogy 100+-osak.
Hirtelen ennyi ami nagyon zavar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. axe
2010.04.03. 20:54
Legújabb frissítés óta pinget sem látok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Greathoof
2010.04.04. 04:20
Úristen emberek, mit csináltok ti? Nekem egy dolog sem volt.
A pingek látszódnak mint mindig.
A hitbox az szerintem teljesen korrekt.
Server browser kicsit nehézkes az igaz...
Ping 100+ mindenhol : kapcsold ki a torrentet ...
Pajzsos MG-n simán át lehet látni. Én DX10-es kártyával, DX 10-el játszok.


Egyébként a pályák: IGEN! Rajta volt az ELSŐ pack, de most jött a MÁSODIK.
Egyébként amiről ír az iPon az ami az LE-seknek megvolt, az első, de a dátum a másodiké (szerintem.)

Amúgy a BFBC2 egy iszonyat jó játék, a hangok rohadt jók szerintem, első fél órában Multiban azzal szórakoztam hogy lőttem üres (nem saját) szerveren vaktában
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. RCAy1ZSpT5
2010.04.04. 08:17
Greathoof: Lehet uristen, lehet nem.

A jatek tetszik, megerte a penzet, de tenyleg idegesitoek a dolgok.
Nem latok at a pajzsos MG-n. Ez eleg nagy problema neha.
A hitbox olyan hogy befutottam ES eltalalnak.
A pingem korulbelul 200 korul mozog, van hogy akar 100, akkor minden oke. Ez nemet/magyar szerveren, de mindenki ekkorul van. Nem, nem szoktam torrentezni. S szerintem senki se aki beirja velem egyutt jatekban hogy: "Lag?".
Server browser az hasznalhatatlan, majd talan javitjak.

Gylovag: Akkor sasolj meg par SF csoportot, esetleg vegy roluk peldat. A kifeheredes fixelve lett nemreg, nekem is elojott elso alkalommal. Meg a granat piros robbanto sugarat is mutatta ahol sebzodnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. ThePoweR
2010.04.04. 08:27
Ping az akármilyen szerón vagy 100-150. Persze nem amcsi meg kínai szeró hanem német holland fr stb. Hitbox az teljesen jó a 150-es ping miatt találnak el fal mögött. Szerver kereső meg már jó. Nemtom mi bajotok van vele. Én egy dolgot hiányolok hogy nem lehet szűrni a hc szerókat.

ByrDer: Ennyi erővel csipával is csak fekve letámasztott puskával lehetne lövöldözni. Minden játékba beleteszik az ilyen LightMachinegun-okat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. axe
2010.04.04. 08:39
Megjelenés napjától játszaok (dx10) és egyedül az idegesít hogy lövök 100golyót m60-al abból 2 találja el, nem tudok barátot hozzáadni profilomhoz, sem servereket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. RCAy1ZSpT5
2010.04.04. 09:12
Axe: A hozzaadas nekem se megy, bar azt mondtak ezen dolgoznak. Az m60-ra meg rakj cuccokat, celozz pontosan es kesz, ne daralj.. hasznald a fejed.

gylovag: Fegyverekhez: Megis mit raktak volna bele? AK meg M16 kb 50 eves fegyvereket? En egyedul G36-ot hianyolom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. axe
2010.04.04. 09:17
Célozzak? mögötte állok és úgy sorozom. CoD4-ben betalálok bárkit akárhol. Szóval ez inkább ping probléma lehet. A server hozzáadás pedig már megy. A baráthozzáadást még nem próbáltam, de ha megadod a nicked felveszlek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Alwares
2010.04.04. 11:12
ByrDer: Ezen meg kéne lepődnünk? A legtöbb játékban mostanában így van. A játékban már benne van a mód és aztán mint DLC-ét azért megvetetik az emberrel. Itt legalább nem kell érte fizetni.

Remélem a jövőben jönnek majd vaskosabb frissítések is a játékhoz mert kezdek ráunni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Greathoof
2010.04.04. 17:26
@axe
Ember, használd az agyad, ne darálj mint állat, vond az arcod elé, és úgy célozz. Kis sorozatok a legjobbak ált..
Hozzáadás tényleg nem megy néha. Haverral kb 7. próbára sikerült.

Egyébként ping és server browser:
nem tudom mi a bajotok, nekem full jól megy.

Én úgy szoktam hogy "ranked" "not full" "not empty" "no password" és úgy keresek, majd mikor vége van a keresésnek (akár cancelezheted is, akkor is ad addigi találatokat) akkor pinget kiírja (nem minden szervernél, ez igaz) majd ping szerintem tetetem sorba, és úgy egész alacsony pingem van ha pl egy német szerveren tolom.
(Jó tipp: francia szervereken ne toljátok, mert azok tényleg bugosak, bétában pl unlockolt fegyverek se voltak, meg stb...)

[color=#888888] Ha bárkit is érdekel a statom vagy bármi: in-game nevem "Greathoof". [/color]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. axe
2010.04.04. 18:59
Székesfehérvár --> Grade kérdezd meg az eladót már a fa**a kivan a battlefieldekkel mer mindegyik ember panaszkodik rá (ott aránylag olcsón lehet gamelni) Jáky és McDonald's mellett van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. bul07
2010.04.05. 03:22
két napja van meg az a valami
hát
pajzson nem látok át(DX9 miatt ahogy előttem említették) , pingem rohadt magas, szerver keresés: az első 20szervernél írja ki a pinget utána nem és eltart vagy 4-5 percig míg keres
most ennyi két nap játék alapján
a fegyvereket nagyon nehezen szokom MW2-ő után
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. axe
2010.04.05. 08:51
Nem ide tartozik, de tetszik az új oldal, bár így telefonról nem fogom látogatni mer körbefonom a szemöldököm mire betölti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. RCAy1ZSpT5
2010.04.06. 08:21
A cod2/4/6 egy teljesen arcade jatek. Itt picit probaltak a realitas fele huzni. Nem nagyon, de azert valamennyire.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. csigabigaf
2010.04.07. 15:26
Akinek a BC2-ben nem megy a lövöldözés egyszerűen fogja fel hogy nem a játék a szar, egyszerűen hozzászokott a majdnem mindenhol használt olcsó (és kicsit sem realisztikus) hitscan rendszerhez.
Míg abban (pl akármelyik cod játék) ha lősz akkor egy nyílegyenes láthatatlan lézert lősz ki, ami ha keresztezi az ellenfél hitboxát találatot ad, addig itt minden lövéskör egy külön repülő test a saját fizikájával indul el, ami ütközéskor ad találatot.

A hitscan játékokban az animációk, késleltetés satöbbi adja a "realizmust", de gyakorlatilag csak elfedi a tűpontos lézerrel való sorozást.
Itt emulálva van az igazi fegyverhasználat.
A BC2 tekintetében inkább a közelről való sebzés mértékkel van hiba, mint a fegyverekkel.

És nem azért használnak hitscant mindenhol mert az a jobb, hanem mert sokkal, sokkal kevesebb munka van vele, így sokkal olcsóbb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2010.04.07. 20:43
Hát nem tudom ha az realisztikus hogy átmegy rajta 1 tár (100golyó) 3m-ről akkor a valóságban nem is kell golyóálló mellény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ThePoweR axe
2010.04.07. 21:06
csigabigaf egyáltalán nem erről beszélt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!