iPon Hírek

A Disney bemutatja a Disney Infinity-t

Dátum | 2013. 01. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Disney egy hatalmas virtuális játékvilágot készül teremteni az összes Disney ikonnak, Jack Sparrowtól kezdve egészen a Hihetetlen családig. Mindezt pedig összekötik valós játékfigurák gyűjtögetésével, ezáltal összeházasítva a kézzel foghatót a virtuálissal. A kis világot a játékos teljesen magáévá teheti, gyarapíthatja, belakhatja.

Már bejelentették azt is, hogy mennyiért juthatunk majd hozzá a kezdőcsomaghoz a különböző platformokon. A PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra érkező pakk £64.99, míg a Nintendo 3DS-re és Wii-re kijövő £54.99.

A csomagok tartalma (lentebb magyarázva mi micsoda):

Ezen túl még kaptok néhány kódot online és mobilos tartalmakhoz. Nagy-Britanniában június 28-án jelenik meg a játék.

Más forrásból azt is megtudtuk, hogy a figurák fogyasztói ára 13 dollár lesz darabonként vagy 30 dollár, ha hármas csomagban vásároljuk őket. Kijövetelkor 20 lesz összesen. A Power Disc pakkok, vagyis a lemezek, amiket a figurák alá illesztve extra tulajdonságokkal ruházhatjuk fel őket, 5 dollárba kerülnek majd. A Play Set pakkok egy-egy franchise fő megtestesítői, 35 dollárért lesznek megvásárolhatóak.

 Az eddigiek alapján nehéz lehet elképzelni miről is szól pontosan ez az egész, ezt a legfrissebb sajtóközlemény és az első bemutatkozó videó gyönyörűen tisztába teszi:

„A Disney Infinity népszerű Disney és Pixar karaktereket és forgatókönyveket kombinál, a gyerekek valós életben való játékát utánozva” – mondta John Blackburn, az Avalanche Software alelnöke és ügyvezetője. ”Játékunk egyedülálló mechanizmusával és a felhasználó által a „Toy Box” módban létrehozott tartalom innovatív megközelítésével a Disney Infinity szárnyakat ad a képzelőerőnek, és hosszútávú szórakozást nyújt."

"A játékosok minden történetvezette kalandban, vagyis “Play Set”-ben érdekes fejtörőkkel, ellenfelekkel kerülnek szembe, valamint híres Disney helyszíneket fedezhetnek fel. Mindeközben különleges karaktereket, járműveket és tárgyakat gyűjtenek össze a különböző világokból, amiket később a virtuális „Toy Box”-ukban felhasználhatnak. A játékosok „Toy Box”-ukba belépve felépíthetik és személyessé tehetik saját virtuális világukat kedvenc karaktereik, járműveik, beállításaik és kiegészítőik segítségével. A Disney Infinity lehetővé teszi a játékosok számára a “Toy Box” módban kreált világuk megosztását barátaikkal online és offline egyaránt."


További érdekességek a honlapon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Bugatty
2013.01.17. 16:43
Not bad.

Lehet meg kellene venni faxán össze rakták.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. myckie2
2013.01.17. 17:50
Nero miatt plusz pont!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wintercoun...
2013.01.18. 15:35
Igen, zene választás csillagos ötös
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!