iPon Hírek

A Fallout 4 túlszárnyalta a Skyrimet

Dátum | 2017. 02. 08.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Fallout 4 megelőzte a Skyrimet a Bethesda kiadói története legsikeresebb játékának címéért folyó „harcban”. A mondat Pete Hines-tól, a cég marketingért felelős alelnökétől hangzott el egy beszélgetésben. Ugyanakkor nem teljesen világos, mit értett a "legsikeresebb" jelző alatt, hiszen míg a Skyrimből nagyjából 20 millió példányt adtak el a 2011 novemberében történt megjelenéstől 2014-ig, illetve még egy nagy roham volt tavaly a Special Editionnel, a Fallout 4-ről annyit tudni, hogy a 2015 novemberi indulás napján azonnal 12 millió darab ment el – azóta a Bethesda nem hozta nyilvánosságra az eladási adatokat.
Hines reagált azokra a kritikákra is, melyek szerint a Fallout 4 nem igazán különbözött elődeitől. Elismerte, hogy sok a hasonlóság a Fallout 3-mal, de szerinte a folytatások már csak olyanok, hogy egyensúlyban kell lennie bennük az adott sorozatra jellemző alapelemeknek és az újdonságoknak. Mint megjegyezte, például a Sony-féle Uncharted-széria epizódjai is mind hasonló élményeket nyújtottak. A Bethesda Game Studios következő munkájáról csak annyit árult el, hogy akár Fallout-, akár Elder Scrolls-játék, vagy bármi más lesz, mindenképp előrelépést jelent majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Trolltaxi
2017.02.08. 09:51
Hát ez a baj... Mert akkor levonják a következtetést, hogy nem kell ide kreatív többlettartalom, meg megújulás, elég az új textura, meg jól be kell fűteni a hype-train kazánjába, oszt dől a lé!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. egonyolc
2017.02.08. 10:47
Nem volt változás?
A teljes skill és perk rendszert kidobták és kaptunk helyette egy lebutított verziót.
Kukázták a karma rendszert (a new vegas frakcióit fel se hozom az nem Bethesda...)
Kukázták a fegyver javítást.
Kaptunk helyette egy minecraft ami nyomokban RPG szerű elemeket tartalmaz.

ettől függetlenül én is beletettem jó pár napot.

Ha a külön DLC-ket is beleszámítják, akkor persze, hogy leelőzte, a Skyrimhez volt 3 amiből egy úgye szintén a legózásra épült.
A F4-hez meg 6.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Terror
2017.02.08. 12:36
Volt ott fejlődés, csak éppen abszolúte mindenben visszafelé. Tudom, tudom, a grafika javult, viszont ezzel a motorral pont úgy néz ki az UHD textúra, mint egy százéves banyán a tonna smink és bikini.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!