iPon Hírek

A fekete szikla hamvain kelt főnixek...

Dátum | 2011. 09. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mesébe illő cím nem? A hozzá tartozó történet viszont annál hétköznapibb. Mint azt már korábban is megírtuk, a Disney amellett döntött, hogy bezárja a Split/Secondért felelős Black Rock stúdiót.

Nos, a fiúk könnyes szemekkel pénteken búcsúztak, az volt az utolsó napjuk. A Twitteren igyekeztek mindezt könnyedén venni, bizakodnak a jövő sikereiben: "Így az utolsó nap árnyékában semmi sem jut eszembe, de biztos vagyok benne, hogy mindannyiunkra fényes jövő vár!"

A Disney nem igazán tudta jól használni a fejlesztőcsapatot, számos projektet kiszervezett (amikre tökéletesen megfelelt volna a stúdió), míg a Black Rock fejlesztéseit ügyetlenül menedzselte. A készülőben lévő F2P DOTA stílusú játékát le is lőtte és mivel a tervben lévő Pure és Split/Second folytatásokat nem látta elég jövedelmezőnek, bezárta a stúdiót. Egyesek szerint az előbb említett két játék gyenge reklámkampánya is okolható a bukásért.

Lássuk is inkább a főnix madarakat: az egyik a Split/Second direktora, Nick Baynes által alapított új stúdió, a Roundcube Entertainment; a másik pedig a ShortRound Games, mely élén 4 másik fejes áll, köztük a Puret rendező Jason Aventtel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Svidi
2011.09.04. 17:57
Szegény srácok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. lackoo1111
2011.09.04. 18:59
Suszter maradjon a kaptafánál , Disney a rajzfilmeknél .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Terror
2011.09.05. 00:06
Ha én lennék a DON, akkor simán odaadnám nekik az új Carmageddont.

A Split/Secondot eléggé lehúzták a népek, de a magam részéről a megjelenésekor inkább játszottam azzal, mint bármely másik autós játékkal, még akkor is, ha keresztbe tett kézzel lehetett irányítani az autót (amúgy nagyon kezesbárány volt az irányítás, csak hát konzolport, ugye...).

A kép alapján a Hawk MK4 is lehetne a kocsi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gyigyo
2011.09.05. 09:25
egy fos...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!