iPon Hírek

A FIFA 14 és a Kinect

Dátum | 2013. 06. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft javított a Kinect pontosságán, hogy az Xbox One már elődjénél jobb szórakozást nyújthasson számunkra, de ez nem jelenti azt, hogy minden játékban lesz mozgásérzékelés. Az EA Sports egyelőre úgy látja, hogy a mozgásérzékelés nem gazdagítaná az FIFA által nyújtott játékélményt. Andrew Wilson az EA-tól a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban: "Sohasem mondjuk, hogy soha, és a csapatok már prototípusokat készítenek azokból a dolgokból, amikről úgy látjuk, hogy hozzátennének valamit a játékélményhez. Nem akarunk felesleges trükköket. Nem akarunk valamit csak azért használni, mert elérhető. Csak olyasmit akarunk, ami valóban gazdagítja az élményt." A FIFA 13-mal vezette be az EA a hangparancsokat a Kinect Xbox 360-as verziójának segítségével. Ezekkel aktiválhattunk különböző taktikákat, formációt válthattunk és a játék leállítása nélkül érhettünk el különböző funkciókat. A Be a Pro játékmódban szólhattunk, hogy passzolják nekünk a labdát, vagy lőjenek gólra. A bírók és a partjelzők odafigyeltek arra, mit mondunk, és ha sokat káromkodtunk, szigorúbbak lettek, és a kommentátor is beszólhatott nekünk. A FIFA 14-ben a hangparancsok finomítására fog koncentrálni az EA. "Jelenleg a Kinect hangfunckióiban látjuk azt, ami a leginkább releváns a FIFA szempontjából, és ezt fogjátok látni az idén. Tavaly már voltak hangparancsok. Az új Kinectben új lehetőségek vannak a hangérzékelésre és a csapat megpróbálja úgy felhasználni ezeket, hogy új szintre emelhessük ezt a funkciót, és még nagyobb fokú irányítást tudjunk biztosítani segítségükkel."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. heckles04
2013.06.21. 11:48
"A bírók és a partjelzők odafigyeltek arra, mit mondunk, és ha sokat káromkodtunk, szigorúbbak lettek, és a kommentátor is beszólhatott nekünk."

most elképzeltem, hogy full ideg vagyok mert vesztésre állok(nem szoktam játékokon ki akadni egyébként) erre még a konzol rám tesz egy lapáttal. sőt kettővel mert még a kommentár is beszól. Biztos kontroller zúzó pillanat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ZephyrDavi...
2013.06.21. 11:52
Magyarul gondolom lehet "anyázni" egyetlen előny hogy Magyarországra tesznek a játék készítők Jó oké ott magyar kommentár, de szerintem mi nem kapunk nyelv felismerést hozzá. Max ha nagyon amerikai vagy angol a stílusa valakinek akkor fakk offolhat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MrFox
2013.06.21. 14:16
A fifa elég régóta magyar szinkronos, magyar kommentátorokkal...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. nemlehet
2013.06.21. 18:23
Tök jó, hogy ilyen komolyan integrálták a Kinectet az Xbox One-ba és a játékokba
Jah hogy nem is integrálták és nem is jó? Az már részletkérdés....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.06.23. 19:59
MrFox, nem erről beszélt Zephyr, de maradj csak hülye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!