iPon Hírek

A FIFA 14 PC verziója nem az új motorral megy

Dátum | 2013. 05. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A FIFA 14 PS4 és Xbox One változatát a szép új Ignite motor hajtja majd meg, nem úgy a PC változatot. Ezt Rob Hodson közösségi menedzser a Twitteren erősítette meg, de magyarázatot nem adott rá. A hír bizonyára csalódást okoz a széria PC-s rajongóinak, ám nem biztos, hogy meglepetést is. Az elmúlt évek folyamán is mindig azt lehetett tapasztalni, hogy a PC-s verzióból elmaradtak funkciók, amik ott voltak a PS3-as és Xbox 360-as változatokból. Az EA fejes Andrew Wilson az Xbox One előadáson azt nyilatkozta, hogy az Ignite több aspektusát is jobbá teszi majd a FIFA és más EA Sport címeknek. Ezekre való példának hozta a "már az emberekéhez közelítő mesterséges intelligenciát és tízszer életszerűbb animációkat". Sajnálatos módon tehát a PC verzió nem kap ebből semmit. Az EA a múlt hónapban jelentette be a FIFA 14-et PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, mostanra pedig már tudjuk, hogy jön PS4-re és Xbox One-ra is, de Wii U-ra nem.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. YellowFlas...
2013.05.22. 15:40
Valahogy meg sem lepődök...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Carpenter0...
2013.05.22. 16:04
Egy dekát nem fog hiányozni. Xboxék legyenek csak el a sportolós, meg TV-zős hülyeségeikkel, addig mi majd PS4-en meg PC-n igazi játékokkal játszunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Sediqwe
2013.05.22. 18:28
Most nem azért, a pálya egy textura... a nézők gyakorlatilag gagyi valamik...hol az .... ba tünik e a 3d kártyák ereje??? Mikor ma már olyan gyönyörű játékok vannak, tele fizikával amik megszólalnak, és oda is elég a PC

Egyszerüen GAGYI a fifa alatt lévő csapat... most mennyi , 2000 poligónból áll egy nyavajás játékos, a képernyőn gyakorlatilag alig látszik 10 játékos egyszerre...hát mi az amit ne birna el...egy jó programozót is elbirna...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Inhaler
2013.05.22. 18:39
Ez sajnos teljesen várható, pláne az új masinák bevezetésénél.
Mivel Fifát sokan veszik egy húzó cím a multiplatform játékok között. Mikor x360 és Ps3 megjelent a PC-s verzió nem is tudom 3-4 évig az előző PS2-es szintet kapta. Pedig nem arról volt szó, hogy nem bírnák el a gépek. Fifa 10 volt az első, aminél a PC-s port már nagyrészt azonos volt a konzolosokéval.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. janamo
2013.05.22. 19:47
Ha valaki talál petíciót vagy valami szavazós dolgot ahol nem tetszést lehet kifejezni ezzel kapcsolatba az linkelje már köszi. Ma felhívtam az EA Magyarországot de annyit mondtak nem tudnak mit tenni, mondtam nekik azért annyit tehetnének hogy jelzik hogy a k*rva anyjukat!!!!! Vissza is mondtam az előrendelésem.... most pedig már kezdtek végre egyenesbe jönni és ugyan azt adni minden platformnak..... na mind1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. pycur
2013.05.22. 21:13
Ez szerintem arról szól amit Inhaler írt. Jól tudják hogy a pc verziókat a döntő többség letölti, de a konzol verziókat viszont veszik valamiért. És ez egy motiváció arra hogy vegyék a népek a konzolt mert abban van pénzük. A pc verzió meg a többieknek készül. Sok jó játékot csináltak már régen is és nem kellett hozzájuk atomerőmű. Pl Half-Life 2, mikori is? Igen jó régi, mégis odatette a látványt már akkor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pergerj
2013.05.22. 22:47
Igen, lehet, de azért PC-n is vannak különböző online tartalmak, amit csak és kizárólag eredetivel tudsz elérni.. például az összes többjátékos mód (különböző gépről)..

A másik pedig, hogy eddig azt szajkózták, hogy a mesterséges intelligencia meg a különböző precíziós dolgok a buta engine miatt nem lehetségesek..

Akkor most kapunk egy rókabőrt PC-re?? Ugyan azokkal a funkciókkal.

És pont ezért veszik meg PC-re is rengetegen, mert a gép ellen nem kihívás. Konzolon játszol a haverokkal, gépen meg random ellenféllel neten.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.05.23. 07:40
Eddig is rókabőrt kaptatok, most miért megy a köpködés? Csak a szokott adag jön most is. És tényleg ez állhat a háttérben: új konzol, húzócím. Csak a foguk törik bele, mert ha ilyen módon kell reklámozni a konzolt, nem sokan rohannak majd a boltba "autósrádiót" venni. Ráadásul megint ígérgetnek mindenfélét, és fogadok, ugyanolyan hülye lesz az AI mint eddig. Azt nem értem, milyen fizika kellhet egy focis játékba, talán a szélerősség is játszik majd? Vagy ha esik az eső, akkor nem gurul olyan messze a labda? Nem értem... Az meg a másik, hogy mióta él a sorozat, a közönség papírbáb...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. FRK
2013.05.23. 14:58
Az évenkénti rókabőr helyett, rá kellene szánni a megfelelő időt és mind kinézetre, mind játékélményre felfejleszteni az összes verziót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. qwertzzui
2013.05.25. 17:27
Grat az EA-nek... Minden évben a PC-s port marad ki a lényegből, de vedd meg, mert ez jó...jó a nagy f#&@%t! Soha nem értem meg, hogy miért kell 1 sport játékot így lehúzni PC-n, miközben ott kezdték el az egészet. A grafikáról meg nem is írok semmit...az mindig is kaki volt... PES-nek kellene 1 jó nagy adag tovább fejlesztett engine, és vinnék mint a cukrot. Szebb grafikával, kicsit jobb kezeléssel,és akkor biztos hogy az EA lehúzhatja a fifa PC-s részlegét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!