iPon Hírek

A Gaikai szerződést köt az EA-val

Dátum | 2010. 06. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

David Perry felhő alapú játékszolgáltatása az új szerződés értelmében számos Electronic Arts-os játékkal fog bővülni, melyek a kiadó legfontosabb címeiből kerülnek majd ki. A teljesség igénye nélkül említve néhányat, ott lesz a The Sims, a Mass Effect, a Medal of Honor, a Dragon Age, a Battlefiled: Bad Company és a Need for Speed.

"A játékipar legfontosabb franchise címei közül számos az EA birtokában van, így nagyon boldogok vagyunk, hogy az új stream technológiával működő szolgáltatásunk segítségével talán még több emberhez juttathatjuk el ezeket a fantasztikus alkotásokat." - nyilatkozta Perry, a cég vezérigazgatója.

Az EA kreatív főnöke, Richard Hilleman hozzátette, hogy "A Gaikai innovációi egészen új élményt nyújtanak mind a meglévő, mind pedig az új játékosoknak, akik a lehető legjobb formáját keresik az interaktív szórakozásnak. Ugyanakkor a Gaikai új lehetőségeket is teremt, amivel továbbfejleszthetjük termékeinket, aminek hála például biztonságos béta tesztekre lesz lehetőség, és mindig a játékok legfrissebb verzióját kínálhatjuk a közönségünknek."

A Gaikai az egyik a jövő két nagy felhő alapú játékszolgáltatója közül, a másik az OnLive.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. myckie2
2010.06.18. 19:33
Jelentkeztünk a bétára és kb már 1 éves várunk hát mi a rákom lesz itt? he....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2010.06.18. 19:34
éve*
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gedezoli
2010.06.18. 21:02
Hiába jelentkezel itthonról, meg sem fognak keresni a hazai jogszabályok és a kis piac miatt. Elsődleges célpiac USA... és a többi potenciálisan fejlett, vagy nagy népességgel rendelkező ország.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gedezoli
2010.06.18. 21:03
kimaradt:
Mivel felhő szolgáltatás, és gyors válaszidőkre van szükség, így ahhoz, hogy a Te kényelmedet is ki tudják szolgálni, tesztelni tudjál, ahhoz itt is létesíteni kellene nagy beruházás árán egy szolgáltató parkot. Ezt egyelőre biztos nem fogják megtenni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. myckie2
2010.06.19. 10:45
De asszem két bétateszt lenne egy Amerikai és egy Európai...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!