iPon Hírek

A Galaxy Note nyomdokaiba lép a Pantech Vega R3

Dátum | 2012. 09. 25.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Pantech minden bizonnyal komoly piaci részesedés kiharcolását tűzte ki céljául, ugyanis sorban leplezi le a jobbnál jobb tulajdonságokkal rendelkező telefonokat. Alig két hónapja, hogy bemutatták a Vega S5-öt, máris új csúcsmodell toporog a kapuban. Az R3 az LG Optimus G képességeit nyújtja azoknak, akiknek 4,7 col is kicsi.

A Vega termékvonalat gyarapító okosmobil 5,3 colos IPS Pro technológiát használó megjelenítővel fog megérkezni, amely természetesen HD felbontású, így a végeredmény tűéles lesz. A főkamera 13 megapixeles fotók megörökítésére lehet képes, ha videózásra kerül a sor, akkor pedig a FullHD jelenti a maximumot. Csúcsmobilról lévén szó LED villanója is lesz, így a sötétebb helyeken sem okozhat gondot a fotózás. A kamerák közül az előlapi, 2 megapixeles egység inkább csak a videohívások bonyolítására szolgál, de a felbontása akár profilképek készítéséhez is elegendő lehet.


A felhasznált SoC egy Snapdragon S4 Pro kategóriába sorolt lapka (APQ8064), amely négy Krait magot és egy Adreno 320-as grafikus processzort rejt. Az órajelei nem ismertek, de vélhetően a Qualcomm által referenciaként megadott 1,5 GHz-től itt sem tértek el. Emellett a rendszermemória 2 GB-os méretet öltött, a tárhely kapacitása pedig 16 GB. Sajnos ennek a bővíthetőségével kapcsolatban nem szólt a forrás. A hálózati modem típusa nem ismert, de számíthatunk LTE-re, és a megszokott WLAN, Bluetooth (4.0) és GPS vevőn túl NFC is lesz a telefonban.

A hátlap mögött egy 2600 mAh-s akkumulátor lapul, ez az érték bizony nem rossz, viszont minden bizonnyal nem is véletlen a jelenléte, hiszen a hardver is minden szempontból csúcsragadozó. A megjelenés ideje nem ismert, és a telefon ára sem., viszont látva az Optimus G árcímkéit, itt is a "legrosszabbakra" kell számítani. Az újdonság fekete és fehér színben vihető majd haza.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. kajmi
2012.09.25. 17:20
Jöttem trollkodni a szifon 5 árán veszek 2 ilyet lol így nem is drága
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. tipuka
2012.09.25. 18:23
és ezt a telót hol tudom majd megvenni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. realman
2012.09.26. 09:31
Én is jöttem trollkodni.Szerintem az iphone nagyon olcsó.Minimum 2x annyiért kéne adni.Az árat a kereslet kínálat szabja meg
nem tudnak annyit gyártani mint amennyit vennének.Más cég többért adná és még az ekszkluívitása is nagyobb lenne ha nem lenne külföldön elérhető akár egy hajléktalan számára is és igy még inkább vennék.
Ezzel a vegával az a gond,hogy túl olcsó és akárhányszor ránéznék mindig elhitetné velem,hogy csak egy proli vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. wishformor...
2012.09.26. 12:43
Pont te említetted a másik (iphone 5 hír)fórumban, hogy önigazolás odajárni pl fikázni a linuxot mert, ha szar akkor nem kell vele foglalkozni, akkor huzhatnál innen is, senki nem kíváncsi rád.
Mi prolik nem szeretünk vegyülni az olyan elittel mint te...

/on

Pont jókor jön, ha jó árban lesz, akár még versenybe is szállhat nálam az új Motorola Razr droid maxx HD-val
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kajmi
2012.09.26. 19:36
szerintem az a proli szellemileg aki kiad ennyi pénzt egy ilyen elavult hardverű telóért...az iphone-nál még a sony xperia p is többet ér...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kajmi
2012.09.26. 19:38
vehetnék akár most is 2 ájfost de nem akarok.maradok a sony-nál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. realman
2012.09.28. 21:45
Húzhatnál te is innen looser én sem vagyok kiváncsi rád. (ja és neharagúdj,hogy elffelejtettem engedély kérni tőled)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. realman
2012.09.28. 21:48
Amúgy meg ott van az elején, hogy trollkodás tehát nem komoly.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!