iPon Hírek

A Gears producere a BioWare-hez szegődik

Dátum | 2013. 07. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Chris Wynn kulcsfontosságú volt a Gears of War csapatban az Epicnél, így természetesen nem akármilyen pozícióért adta fel mindazt, amit ott elért. A BioWare 'senior development director' címmel várta őt Mass Effect részlegnél. A sorozat legfrissebb része jelenleg preprodukciós szakaszban van. Mivel az ME franchise feje még Casey Hudson, így nem olyan magasságban kezd mint amilyen az Epices állása volt, de a Twitteres üzenetéből úgy tűnik nagyon izgatott és örül az új munkahelyének. Wynn vezető producer szerepett töltött be a Gears 3 és a Gears of War: Judgment elkészülténél. Most a Mass Effect széria jövőjét alakíthatja, bőséges beleszólási joggal. Nem véletlen viszont, ha déja vu érzésetek van ezen hír kapcsán, ugyanis mostanában sok vezető beosztású ember távozott az Epictől. Rod Fergusson tavaly nyáron vette nyakába az utat, a vezető tervező Cliff Bleszinski pedig októberben hagyta ott a céget. Az elnök Mike Capps decemberben vonult nyugdíjba. A Mass Effect 4-ről (amit nagy valószínűséggel nem így fognak hívni) egyelőre keveset tudunk. A játék szíve, lelke a DICE által készített Frostbite 3-as motor lesz és kölcsönöz majd valamennyit a Dragon Age: Inquisitionhöz fejlesztett technológiából is.
Mass Effect 3
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Supra
2013.07.04. 07:49
Esetleg azt nem lehetne, hogy a mass effect menjen másik kiadóhoz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. fillesy
2013.07.04. 12:10
Isten ments!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. leviske Supra
2013.07.04. 12:14
A hibák ellenére a BioWare még mindig az egyik legjobb RPG fejlesztő stúdió és ráadásul az EA birtokában az egyetlen valamirevaló... Csak ráadás, hogy a Dargon Age/Mass Effect párost pont a BW stílusa emelte ki, egy Bethesda nemigen tudott volna vele mit kezdeni. Esetleg a CD projekt, de tőlük meg kapott volna egy gány irányítást PC-n és még agyonscripteltebb boss fightokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Supra
2013.07.04. 12:25
...úgy értem, hogy a fejlesztőkkel együtt, akár az egész bioware-el :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ByrDer
2013.07.04. 21:35
A bioware már rég csak egy márkanév. Az összes kulcsember rég otthagyta. A gears of war-os arc épp illeni fog a csapatba, hogy még távolabb kerüljenek az RPG műfajától és az utolsó láncszemet is eltörölje a legendás rpg fejlesztő csapat és a ma azonos néven futó EA báb között.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim ByrDe...
2013.07.04. 21:54
Nyugodtan eltűnhet a süllyesztőben, egy CD Projekt RED mellett nem fog hiányozni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter
2013.07.06. 02:19
Remélem ez nem azt jelenti, hogy hasonlítani fog arra a fostalicskára a ME ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!