iPon Hírek

A Google borsot törhet az iPhone orra alá

Dátum | 2010. 06. 24.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Az Egyesült Államokban egész éjjel kígyózó sorok álltak az iPhone 4-et forgalmazó boltok előtt, az új készülékeket előrendeléssel megvásároló Apple-fanatikusok arra vártak, hogy helyi idő szerint reggel 7 órakor megnyíljanak a kapuk, s rátegyék a kezüket az új kütyüre. Az iPhone-őrület továbbra is tombol a tengerentúlon, és Európában is, ám azoknak, akik lemaradtak az előrendelési időszakról legalább keddig kell várniuk arra, hogy az áruházak polcairól levehessék új okostelefonjukat. Az előrendelési rendszer az AT&T-nél és az Apple-nél is összeomlott, mivel nem tudta feldolgozni a több, mint 600 ezer beérkezett rendelést. Az AT&T által közreadott adatok szerint az előrendelési állomány a négyes szériás készülékek iránt tízszer nagyobb volt, mint az iPhone 3G-nél. A hármas szériából az Apple az első három napon több mint 1 millió darabot értékesített, s a várakozások szerint az iPhone 4 iránti érdeklődés ennél is élénkebb lehet.

A Google és Apple korábban természetes szövetségesnek tűntek, míg a Google nem került szembe a mobilpiacon iPhone-nal debütáló vetélytársával. Az iPhone egyeduralmának megtörését célzó összefogás nyomán született meg a Droid X, a Motorola gyártásában, a Google szoftverével és a Verizon vezetéknélküli technológiájával. A termék július közepén kerül a boltokba, várhatóan 200 dolláros áron, 30 dolláros havi előfizetői díjjal a Verizonnál.

A Droid X nagy előnye lehet versenytársával szemben a nagyobb (4,3 inches) kijelző, és a több alkalmazás futtatására is alkalmas szoftver.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Merwenus
2010.06.24. 18:16
Nem fog borsot törni az orra alá, tudjátok miért?

Hát ezért!

Akik Apple terméket vesznek, azokat nem az érdekli melyik a jobb vagy esetleg amelyik jobban megéri, nekik az a lényeg, hogy meglegyen a legújabb Apple de izibe !

Ahogy ez a kép is mutatja:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!