iPon Hírek

A Google egy napig Gábor Dénes előtt tiszteleg

Dátum | 2010. 06. 05.
Szerző | Svindler
Csoport | EGYÉB

Ez az első alkalom, hogy a Google nemzetközi szinten is egy magyarról emlékezik meg. Volt már rá példa, hogy a Google.hu logója megváltozott, nekünk kedveskedve, de a mai napon tőlünk nyugatra is mindenki a hologramszerű Google logót láthatja, amivel Gábor Dénes Nobel-díjas magyar fizikus 110. születésnapja előtt tisztelegnek. Ha valaki eddig burokban élt volna, az a Wikipédián elolvashatja ki is volt Gábor Dénes (nem véletlenül hologramszerű a logó).


Korábbi logók erre: klikk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

88. Terror
2010.06.05. 19:06
"a Google nemzetközi szinten is egy magyarról emlékezik meg"

Nem magyar volt, hanem zsidó, csak Budapesten született.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
87. sleepingdr...
2010.06.05. 19:38
Na, már ezen az oldalon is zsidózunk? Gábor Dénes nevéhez elég sok okosság fűződik, és mivel ez egy szakmai oldal, e szerint kellene talán véleményt nyilvánítani róla szerintem. Amilyen eredményeket elért ebben a szakmában, tőlem kutya vagy marslakó is lehetne...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
86. Gpety
2010.06.05. 19:53
Még egy ilyen hülyeséget, már elnézést, hogy nem magyar volt, hanem zsidó. Magyar volt és zsidó vallású, ennyi, ebben semmi kivetni való nincs. Az ősei meg állítólag oroszok voltak, akik felvették a zsidó vallást, na puff. Különben is, Mária Terézia óta olyan, hogy "magyar" nem is nagyon létezik, kétlem, hogy volna olyan az országban, akinek valamelyik ági felmenői közt ne lettek volna, oroszok, ruszinok, lengyelek stb, ezek vallásairól meg már nem is beszélve.
Egyébként mikor megláttam reggel a logót, egyből Gábor Dénes neve ugrott be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
85. dzsuz87
2010.06.05. 20:00
Szerintem jópofa tőlük.
Csak az a furcsa, hogy ki találkozik a logóval, amikor a jobb felső sarokban ott a kereső? Ha láttam volna, biztos hamar beugrik Gábor Dénes neve is...

Terrorról pedig egy szóval se többet, ahogy a Republic is énekli: "Aki hülye, az is marad!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
84. Terror
2010.06.05. 20:06
Elnézést. Akkor nem zsidó. Valószínűleg azért menekült a nácik elől Nagy-Britanniába, mert azok köztudottan a magyarokat deportálták, és nem a zsidókat. A vezetéknevét is csak véletlenül változtatta Grünsbergről Gáborra.

A szomszédot Yan Leinek hívják, ő is magyar. Mérnök a fickó, egy napon lehet, hogy feltalál valamit, és megemlékezünk róla is, mint a nemzet nagy alakjáról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
83. ThePoweR Gpety
2010.06.05. 20:09
Én tuti hogy magyar vagyok. 100%-osan. Legalábbis kb 300évre visszamenőleg tuti az

sleepingdragon: Az mér lenne zsidózás mert leírta hogy zsidó. Hát az volt. Én keresztény vagyok. Ha most leírom hogy cigány akkor máris cigányozok meg rasszista vagyok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
82. dzsuz87
2010.06.05. 20:24
ThePoweR: nem csak annyit írt, hogy zsidó, hanem: "Nem magyar volt, hanem zsidó..."
Ezzel az erővel a 10 millió magyarból jó ha 100 "magyar" 12 generációra visszatekintve.
Érdekes, én fizikusnak tanulok, de a leghalványabb fogalmam sincs melyik VILÁGHÍRŰ magyar fizikus milyen vallású. Tudod, miért? Mert nem számít.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
81. ThePoweR dzsuz...
2010.06.05. 20:27
Én sem azt mondom hogy számít. De azért mert leírta hogy zsidó nem zsidózott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
80. Terror
2010.06.05. 20:45
Intel. Az Intel egyik gyárépületén látható, amit egy ledózerolt palesztin falu helyén építettek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
79. dzsuz87
2010.06.05. 20:48
Én meg sose mondtam, hogy zsidózott. Csak az értelmi szintjét kritizáltam, és a szűklátókörűségét. Attól, hogy innen elüldözték, és a Lehetőségek Országában (gyk: az USA-ban) jutott lehetőséghez, még nem kevésbé magyar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
78. lajthabala...
2010.06.05. 20:51
dzsuz87:
Szinte minden híres magyar tudós zsidó származású is volt, ami nem is véletlen, hiszen a jó magyar törvények akkoriban erősen korlátozták a zsidó vallásúak érvényesülését a mezőgazdaságban, ami hajdanánt a tudományos pálya alternatívája lett volna. Következő lépés volt a Numerus Clausus, ami kiszorította a nagy számban - kényszerből - egyetemeken tanuló zsidókat a felsőoktatásból, így lettek a magyar zsidó fizikusok - ismét kényszerből - külföldre szakadt magyar zsidó fizikusok (és mérnökök és közgazdászok és matematikusok...).
Így valószínüleg az akkori nemzeti "gondolkodóink" áldozatos tevékenységének az eredménye, hogy ma hiány van a fizika- és matematikatanárokból akik a mai nemzeti "gondolkodók" fejébe egy kis tudást plántálhatnának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
77. Terror
2010.06.05. 20:56
dzsuz87 - Inkább nézz magadba, gy.k. nem az USA-ban telepedett le, hanem UK-ben. Egyáltalán tudod, hogy ki volt Gábor Dénes? Nézd meg wikin, aztán remélem csendben maradsz.

lajthabalazs - nem azért van hiány matematikatanárból, mert el lettek üldözve, hanem mert maguktól elmennek ebből a nyomorúságos országból, olyan helyre, ahol nem csak a létminimum biztosítható a diplomás fizetésből.

Gondolom azt te sem gondolod komolyan, hogy most azért nincs fizikatanár elég, mert el lettek üldözve a zsidók 70 évvel ezelőtt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
76. lajthabala... Terro...
2010.06.05. 21:02
Pedig elég egyszerű felfedni az összefüggést: akiket 70 éve elüldöztek, azok taníthatták volna a mai egyetemi oktatókat. De mivel nem voltak itt, ezért nem tanították, esett az oktatás szinvonala, ezért esett a presztízse.

Nem az a baj, hogy elmennek a magyar fizikusok külföldre, hanem hogy a nevetségesen alacsony ponthatár mellett sem jelentkeznek a diákok erre a pályára, így kevesebb fizikus végez, mint ahány meghal. Nyugdíjból hívják vissza a jobb-rosszabb oktatókat, hogy a létszám meglegyen a középiskolákban. Az más kérdés, hogy a diákok hozzáállása is romlott a reál tárgyakhoz - nem tudom, te például szereted-e a matekot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
75. Smith166
2010.06.05. 21:11
Sok ember szeretné a matekot. Csak sajnos 10-ből 9 tanár ezt nem teszi lehetővé. Amikor pofára megy a vizsgáztatás, és már a vizsga elején van hogy odasúgja a tanár a diáknak hogy bármit is csinálsz, meg leszel húzva, meg amikor élvezettel vágják ki a vizsgáról a diákot a tanárok, akkor valahogy nem csoda ha valaki utálja a matekot vagy bármi mást.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
74. Terror
2010.06.05. 21:16
Az oktatás presztízse nem azért esett, mert húha, elmentek a jó tanárok, hanem azért, mert akkortájt nem úgy volt az, hogy bármelyik Pistike jelentkezik az egyetemre, nemnem. Az ment egyetemre, akinek bankár, orvos, mérnök volt az apuci, szóval eleve volt mit a tejbe aprítania, volt pénze, voltak kapcsolatai. Ennek két folyománya volt: 1. ugye kiknek volt pénze, hát a bankárnak, orvosnak, jogásznak, kiknek nem volt pénze...? azoknak, akiknek a nyakán volt az uzsorakamat, aki pénzzé tette a vagyonát, hogy kifizesse az orvost, ha megbetegedett. Nemhogy TB meg ilyenek, nem, az nem volt. Ezzel meg is válaszoltam, kik és miért lettek utálat tárgyai. 2. folyomány: a gazdag szülőnek általában fordítottan arányosan értelmes a gyereke, és mivel egyre több idióta jött ki az egyetemekről, ezért zuhant a presztízs. Ez utóbbi nincs másként most sem, bármelyik analfabétának lehet már egyetemi diplomája is, nem csak éreccségi, ecsém.

Most miért nem értelmes az értelmiségi? Lásd a második pontot, amúgy nincs is megfizetve itt senki. Nézz rá az orvosokra, amelyik el tud húzni Németországba vagy legalább Ausztriába, az már elhúzott, fél Magyarország erdélyi orvoshoz jár, de ki tudja meddig, amelyiknek esze van, az is továbbáll egy országgal. Ugyanez a szitu a fizikussal, kémikussal, matematikussal is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
73. lajthabala...
2010.06.05. 21:21
Smith166
Én ezt nem tapasztaltam - igaz, a Műszakin matekból főként írásbeli vizsgáink voltak -, de matematikus ismerőseimtől sem hallottam ilyet. Melyik egyetemen végeztél? Szerintem a 10-ből 9 egyébként is erős, nekem sok matektanárom (analízis, vektoranalízis, számításelmélet, rendszeroptimalizálás...) volt mondjuk 8, ebből egy sem osztályzott pofára, és a felének az előadásait jó és tanulságos volt hallgatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
72. lajthabala...
2010.06.05. 21:35
Terror, számolni sem tudom, hogy hány ponton vérzik az elméleted. Először is a dátumok:
A "nagy" generáció, a 30-as évek békebeli gyermekei, akik még arisztokrata vagy polgári származásúak voltak, orvosok, ügyvédek, gyárosok, vidéki nagybirtokosok gyermekei, arányaiban nagyobb számban - de közel sem többségében - zsidók.
Ezek a gyerekek vagy mentek elesni a világháborúba, vagy deportálták őket, vagy külföldre szöktek, vallástól és egyéni preferenciától és lehetőségektől függően.
Aztán a háború után jöttek a kisgazdák, majd a kommunisták, és a ploretár-diktatúra. Ezen a ponton azok, akiknél a tudás felhalmozódott, kitelepítésre kerültek, nagy hírű mezőgazdászok kapálhattak a világ végén, mert nemesi származásúak voltak, tradícionális mérnök családok sarjait az egyetem közelébe sem engedték a vallásuk vagy a korábban gyűjtött vagyonuk miatt. Felfordult a rendszer, a felsőoktatást jobb híján pártfunkcionáriusok gyermekeivel, vagy szerencsés munkásgyerekekkel töltötték fel. Ez a generáció, az 60-as 70-es évek diplomásai tanítottak a rendszerváltáskor, és néhol tanítanak ma is.
Az értelmiséget pedig te valószínüleg nem is látod. Mert akit látsz, azok politikusok, sztárok, média-személyiségek. Mikor hallgatnál meg egy mérnököt, amit a szakmájáról beszél? A mindentudás egyetemén, havonta egyszer? Ha egyáltalán még műsoron van... Aki manapság "értelmiségi" ként szólal fel, az csak emelt szintű érettségivel (ELTE bölcsész diploma) rendelkezik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
71. Terror
2010.06.05. 21:45
lajthabalazs - Asszem elmentél a mondandóm lényege mellett: nem azért voltak azok az értelmiségiek akkor, mert ők voltak a legokosabbak, hanem azért, mert egyedül nekik volt pénzük, senki másnak. Egymásnak adták át a stafétabotot, az értelmiség rétegébe bekerülni egyszerűen képtelenség volt annak, aki eleve nem onnan származott.

Ez lett volna a lényeg, és ez nem vérzik sehol. Azzal, hogy ezt a réteget asskickingben részesítették, nem elvették a lehetőséget a következő generációktól a művelődésre, hanem pont, hogy megadták.

Értelmiséget csakugyan nem látok, habár a párom és én közgazdászok vagyunk, a bátyám pedig mérnök, a barátaink, kollégáink ugyanezen pályákon mozognak. Nem tudom, te kiket értesz értelmiség alatt, csak azt tudom, hogy én kiket nem: a sok barmot, akik lehet, hogy papírral mászkálnak a hónuk alatt, de egy értelmes mondatot leírni képtelenek.

Végül is vannak dolgok, amik nem változnak, utóbbiakból bőven akadt akkor is, most is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
70. strar
2010.06.05. 21:47
Terror, mennyé csak szavazni a jobbikra, meg lengesd a karod valamelyik útszéli kocsmában a haverjaiddal, szerencsétlen..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
69. ThePoweR strar
2010.06.05. 21:49
Igazából nincs más választás mint a jobbik. MSZP már bemutatkozott FIDESZ ugyan az LMP ugyan az. Szal vagy nem szavazok vagy jobbik. A többire meg nincs értelme. Na de ennyi elég a politikából. Úgyis törölve lesznek a hsz-ek szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
68. Terror
2010.06.05. 22:01
strar - ez a konklúziója, Mr. Sherlock? Meg kell lengetnem a kalapom a deriválási képességei láttán, Sir.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
67. lajthabala...
2010.06.05. 22:02
Terror:
Ebben igazat adok neked. Az emberek nagy része nem juthatott tudáshoz, és a rendszer működött. Pénz kellett ahhoz, hogy bekerülj. De akkor még a pénzzel általában neveltetés is járt, házi-oktató, zene, sport, nyelvtanulás. Így aki egyetemre ment, az felkészülve ment oda, motiváltan a családban látottaktól, biztos anyagi, erkölcsi és szakmai háttérrel. Ezek a gyerekek születésüktől fogva erre a pályára voltak állítva, ezért hiába voltak esetleg okosabbnak született parasztgyerekek, mire egyetemre kellett menni, az egyetemre neveltek messze lehagyták azokat, akiknek talán írást-olvasást sem oktattak.
Igazad van, ez igazságtalan. De nem nagyon lehet másképp, az egyetlen alternatíva egy állami tehetségkutató és tehetséggondozó rendszer, de nézd meg, hogy ez a napjainkban hogy működik? Aki tehetségtelen, az is be akar kerülni, és felháborodik, ha nem engedik le a vizsga-ponthatárokat, ha nyelvvizsgához kötik az egyetemi diplomát, ha emelt-szintű érettségivel lehet csak bekerülni.
Azt, hogy nem látsz értelmiségit, azért írtam, mert az elvakultan antiszemita hozzászólásod alapján nem gondoltam volna, hogy messzire jutottál a tanulásban. Természetesen vannak értelmiségiek, akiknek a nagyrésze azonban nem szólal fel nyilvános fórumokon, nem látszik a tévében - néha hallani lehet a rádióban, ha egy hülye riporter el nem nyomja a gondolatait. Értelmiségként liberális megélhetési írók, jobboldali történelem-tanárok, nárcisztikus ügyvédek pózolnak a médiában. A mérnökök, természettudósok, közgazdászok pedig szépen végzik dolgukat, és néha az Ipon fórumján vitatkoznak arról, hogy vajon a magyarok, a zsidók vagy a magyar zsidók hibája, hogy ott tart a társadalmunk, ahol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
66. strar
2010.06.05. 22:12
höhö, barátom, nekem ne magyarázzál, ez bizony. ja de igaz is, te az a szónoklós fajta vagy jaja. aki majd hátulról szervezget.. jesszus. meg "terror" aszonygya. terror. az.. wacconkám, tudod te kinek deriválgass.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
65. Terror
2010.06.05. 22:13
Nincsenek előítéleteim semmilyen származású emberrel kapcsolatban sem,szóval várom privátban azon hsz-emet, amit elvakultan antiszemitának tartasz, mert nem emlékszem ilyenre. Lentebb nem tettem mást, mint vázoltam a háború előtti társadalmi helyzetet, még lejjebb pedig csak megemlítettem, hogy Gábor bizony Grünsberg, és nem kéne más ****ával verni a csalánt.

strar - van valami érdemi hozzászólásod a témához?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
64. Stormrage
2010.06.05. 22:15
hát én csak egyet nem értek, miért kell a jobboldoliakat rögtön a karlengetős neonácikkal azonosítani? semmi közük nincs hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
63. DR.Manhatt...
2010.06.05. 22:20
Mikrobi kommentjére szeretnék reagálni:
Fontos változókat hagytál ki a képletből, ugyanis a diákok hozzájárulása éppen hogy kevés. Ismerek olyanokat, akik szenvednek, hogy megértsék a tanagyagot, hogy sikerüljön a félév és ismerek olyanokat, akik protekcióval simán átmennek minden félévben. Én tapasztalatból mondom azt, hogy a magyar oktatás egy kalap sz*r.
Ahova járok egyetemre, egyszerűen idióták a tanárok, nem tudnak tanítani, érthetetlenül beszélnek, unalmasak. Tantárgyak felfoghatatlanok, nem tudjuk, miről van szó, és persze amit a diák nem ért azt rohadtul nem fogja megtanulni, megérteni, max bemagolja szóról szóra. Túlságosan sok az elmélet és kevés a gyakorlat, ahogy elvégeznénk az iskolát, semmit tapasztalattal sem rendelkezünk. Én már eleve úgy kerültem oda az egyetemre, hogy kib**tul nem voltam felkészítve. Én belém legelső félévben olyan tárgyakkal vertek, amiknek még a negyedének a negyedét sem bírtam felfogni. Mára már bizony rájöttek, hogy ezeket a tárgyakat az utolsó félévekre kell hagyni, mire a diák rendelkezik annyi ismerettel, hogy tudja, miről van szó.
Egyre több embert vesznek fel az egyetemre, aminek az eredménye, hogy rohadtul nem tudok felvenni egy tárgyat, sem mert a meghirdetés után egy héttel, mert telítve van minden.
Tárgyaimnak az 25%-át mondanám hasznosnak a többi csak töltelék. Sorolhatnám az okokat, de felesleges, éljen a magyar oktatás. Remélem, 20 év múlva szénlapátolónak majd el tudok helyezkedni minimálbérért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
62. strar
2010.06.05. 22:21
miért neked van vmi érdemi hozzászólásod ecsém? te vagy itt a miszter offtopik személyesen. és igaz is, majd a tiddel fogjuk verni a csalánt, az kell neked látom. egyem a kis logikádat.. nem szoktál publikálni valahol? nem? na pedig gyűlnének köréd az biztos. sok kis pajtid.. mondatm már, ne fárassz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
61. lajthabala...
2010.06.05. 22:21
Stormage:
http://anton.nolblog.hu/files/heil.jpg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
60. Stormrage
2010.06.05. 22:24
lajthabalazs: és ez mitől sig heil-ezés? egyszerű integetés, de mind1, bármibe bele lehet magyarázni bármit.

sőt ilyen alapon az összse volt miniszterelnököt és valamennyi elnökét európának, usanak, sőt a világnak neonácinak meg sig heil-ezőnek lehetne hívni, holot semmi közük hozzá, de tuti, hogy google-n 5perc alatt lehet obamáról is találni hasonló képet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
59. Terror
2010.06.05. 22:27
lajthabalazs - tyűha!

Sólyom & Băsescu

Obama
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
58. ájPon
2010.06.05. 22:34
"A nacionalizmus egy infantilis betegség. Ez az emberiség kanyarója."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
57. lajthabala...
2010.06.05. 22:38
Bocsánat, hirtelen nem találtam azt a videót, ami a Jobbik választási eredmányeket ünneplő rendezvényén készült. Tényleg nem hangzott el sem Zig, sem Heil, de a mozdulat valószínüleg nem véletlenül került az azt követő Barikád fedlapjára is. Semmi nyílt neonácizás, de mind a program, mind a viselkedés, a félkatonai szervezet, a karlendítés mind a jó öreg nemzeti szocialista párt receptjét követi.

Nem azt mondom, hogy a Jobbik neonáci, vagy szeretné Hitlert, esetleg az árja fajt. Hanem hogy ugyanazokat a formai eszközöket használja, ugyanazokra a demagóg gondolatokra, olcsó érzelmekre épít, amellyel annó Hitler nyert egy vállság mélyén választásokat. Akkor is sokan bedőltek, és jól működött, meghozta a fellendülést, de gyűlöletre nem lehet hosszútávon alapozni, az akkori Németország is kevés volt ahhoz, hogy mindenkivel szembeszálljon, valószínüleg a mai Magyarország is kevés lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
56. Stormrage
2010.06.05. 22:41
különbség az, hogy németország háborúzni akart, mi egyáltalán nem, szóval az ezt tápláló gyűlöletre sincs szükség, és ha jól megnézed, senki nem gyűlölködik szlovákiát leszámítva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
55. Terror
2010.06.05. 22:44
Figyelemmel követtem a választásokat, de nem látom a közös pontot. Illetve biztos van, a tévében is azt mondták, meg a Lendvai is azt mondta, de hogy pontosan mik is azok, azt nem mondták, ahogy te sem most.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
54. dzsuz87
2010.06.05. 22:50
Ha már így eltértünk a tárgytól, akkor hadd reagáljak a 14-es hozzászólásra: bocs Terror, ezt benéztem, tényleg Anglia és nem az USA. Csak reflexből írtam, mivel a legtöbb fizikai Nobel-díjasunk ott köt ki.
Csak ne változtasd a véleményedet:
27-es hsz: "Nincsenek előítéleteim semmilyen származású emberrel kapcsolatban..."
1-es hsz: "...Nem magyar volt, hanem zsidó..."
Nekem ezek nem passzolnak sehogy sem.

Az oktatási rendszer problémái pedig sokkal bonyolultabbak, mint bármelyikőnk képzeli, a leginkább érintett vagy érdekelt emberek fórumát, levelezéseit is figyelem (fizinfo), egyáltalán nem triviális a probléma mibenléte sem. Ott a vitát a bombahír tv BME vs. ELTE videója indította be mellesleg.
Tehát aki öt-tíz mondatban el tudja mondani, szerinte mi itt az alapvető baj, az bizonyára téved.

A tanárok hozzáállása pedig iskolánként, tanszékenként (szakonként) is változik, például az ELTE-TTK-n többségében a tudást osztályozzák, míg a BGF-PSZF-en inkább pofára mennek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
53. Terror
2010.06.05. 22:53
Ha megállapítom, hogy egy ember nem magyar, hanem zsidó, abból hol következik, hogy rasszista vagyok? Mi nem passzol?

Nem hiszem el, mi baja van az embereknek? Persze ha azt mondtam volna, hogy mondjuk francia, akkor nem lett volna semmi. Tilos leírni a zsidó szót, vagy mi? Vagy aki ki meri ejteni, vagy le meri írni ezt a szót, az automatikusan rasszista?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
52. lajthabala...
2010.06.05. 22:54
... ahol a "tapló" a szeretet jele. És a Jobbik programjának sem az "Elszámoltatás" volt az egyik fő gondolata. Egy valamire való Jobbikos gyűlöli a franciákat Trianon miatt, gyűlöli az amerikaikat, mert támogatják Izraelt, gyűlöli a zsidókat, mert "övék a pénz". Gyűlöli a szocialistákat, mert '56-ban leverték a forradalmat, gyűlöli a liberálisokat, mert igazából zsidók, gyűlöli a melegeket, a cigányokat, és gyűlöli általában azokat, akik megjegyzik, hogy a Jobbik politikája nagyban épít a gyűlöletre.

Szeretni pedig a Magyar Nemzet Eszméjét szereti, bármi legyen is az.

Félreértés ne essék, több általam értelmesnek tartott ember is Jobbikos. A baj az, hogy a Jobbik egy teljes csomagot ad. Nem lehet elfogadni a nemzeti érzelmet rasszizmus, antiszemitizmus nélkül, és ezért ezek az ismerősök is mondanak néha számomra erősen nem-tetsző dolgokat. Ezért én nem szeretem a Jobbikot, mint eszmét, és sajnálom azokat, akik jobb híján Jobbikosok lettek, mert nincs a politikai palettán egy párt, ami egyszerre nemzeti, egyszerre szocialista, és mégsem nemzeti-szocialista.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
51. Sytyx
2010.06.05. 22:54
Az oktatáshoz csak annyit: Én imádtam a matekot, mikor középiskolába mentem. Ált suliba versenyekre jártam, emelt szinten tanultam stb. Prog-mat-ra vettek fel középsuliba és lehetett volna matekozni ezerrel, de úgy megutáltam, hogy inkább tanultam már irodalmat vagy bármi mást. Ez csak a tanárom miatt volt. Olyan marha voltam, hogy szóltam neki első órák egyikén, hogy hülyeséget írt fel a táblára, onnan kezdve nem kaptam kettesnél jobb jegyet. Év végén majdnem bukta volt matekból. Szóval néha azért tényleg nem a diákok a hibásak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
50. Sytyx
2010.06.05. 22:58
Zsidózáshoz: legjobb tudomásom szerint a felsőbbrendüségi elmélet éppen a ..... zsidók szent könyvében van lefirkantva, miszerint ők a kiválasztott nép. Akkor a rákért sírtak mikor kicsit kiválasztotta őket Hitler is. Rinya van akkor mindig a zsidókat meg a cigányokat hallani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
49. dzsuz87
2010.06.05. 23:07
Terror, ha nem lehet szerinted magyar azért, mert zsidó származású, akkor én azt nyugodtan hívhatom előítéletnek. A rasszizmus az előítéletek egy másik, mélyebb szintje, éppen ezért kapott egy másik szóalakot is: mást jelent. Azt nem mondtam, hogy rasszista vagy. Olvasd el a wikipédián a két szócikket ha nekem nem hiszel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
48. axe
2010.06.05. 23:09
Olvasgatom a hozzászólásokat, minimálisan is de tanulok dolgokat a nagyvilágból. Eszmecserékről különböző emberek között.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
47. Terror
2010.06.05. 23:20
dzsuz87 - oké, igazad van. De ha mondjuk Fekete Pákó vagy Győzike magyarnak vallja magát, és én ezen röhögök, akkor most végül is előítéletes vagyok, vagy rasszista? A wikipédia megnézése után sem tudok dönteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
46. MassKilla
2010.06.05. 23:20
start the falme war!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
45. ThePoweR MassK...
2010.06.05. 23:23
Van itt minden kéremszépen.. D:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
44. dzsuz87
2010.06.05. 23:39
Terror, ne fárassz már késő este
Attól függ, miért röhögsz. Szerintem az összes hasonló közéleti személyiség szánalmas, bár néha inkább sírni kéne rajtuk mint röhögni. Nem ártana őket néha szinkronizálni, de hát ez van...
Ha te csak és kizárólag a bőrszínük (származásuk?) alapján alsóbbrendűnek nézed őket, és előre elkönyveled, hogy emiatt biztosan nem lehet magyar egyikük sem, na akkor már rasszista vagy. Ez esetben hiába is vitáztunk eddig. Szíved joga, ha te így érzel, úgysem tudnálak meggyőzni az ellenkezőjéről, ahogy igen sok jelenlegi ismerősömet sem sajnos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
43. lajthabala...
2010.06.06. 00:08
Megnéztem az egyetemista videokat, hát, szomorú. Eötvösnél kicsit leállítottam gondolkodni, de aztán beugrott az inga. Az meg, hogy a toll kifolyik, az nekem sem jutott eszembe
Viszont lehettek volna színesebbek a kérdések, mert így nagyon monoton volt. Az elektromos hálózatnak pedig csak a lakossági hozzáférői része 220V-os, de ugye lehet venni 380V-ot is, és utána ott a transzport hálózat... Kiváncsi vagyok, a riporterek meg tudták-e volna mondani, hogy hány V jón ki Paksból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
42. Terror
2010.06.06. 00:35
Az a baj, hogy ezeket a kérdéseket nem egy amatőr riporter kellene, hogy feltegye nekik, hanem az iskolában a tanár, és ha ennyire nem érdekli a kedves diákot semmi, akkor eltanácsolja nem csak a főiskolai tanulmányoktól, de még az iskolából is. Kétkezi munkásból hiány van, tessék, itt a sok jelentkező. Nem tudja, hogy ki XY, oké, nem tudja. Nincs tisztában a gravitáció fogalmával sem? Műszaki pálya? Ne is álmodj öcsi, menj kapálni. Ezek után nem is csodálkozom, hogy 10 diákból 7 még írni sem tud.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
41. agyturbini...
2010.06.06. 07:50

Udv Nektek
Az oktatas szinvonalat egy dolog hatarozza meg a gazdasagi erdek ami most a fogyasztoi tarsadalmat erolteti ergo nincs szukseg eszre csak vasarolj akkor mit akarunk? Ja hogy megvannak megint azok a helyek es retegek akiket kikepeznek arra hogy a tobbi felett uralkodjanak? Na erre nem tudok tobbet mondani ez a Kapitalizmus azon formalya ami Ide Vezetett. Sajnalom azokat akik barmilyen faji hovatartozas alapjan itelik meg embertarsaik elert eredmenyet hiszen teljesen mindegy ki milyen vallas vagy borszin kepviseloje ha olyat alkot amit elotte senki. Ezen nincs mit vitatkozni szerintem mert MINDEN nepseg kozott van Rosz es Jo egyarant. Az meg nem rasszizmus ha felsz a darzstol mert nem azert felsz a darazstol mert csikos hanem azert mert csip.
Udv Laci
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. rabib
2010.06.06. 08:24
He? Sok ember elmehetne innen politikusnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. exterminat...
2010.06.06. 10:47
Teller Ede a szintén zsidó származású magyar feltaláló mondta azt , hogy ő közel sem lett volna akkora fizikus ha nem magyar nyelven képes magát tökéletesen megértetni. A magyar nyelv a legárnyaltabb a legkisebb különbségeket is kihangsúlyozó nyelv. (Lásd még az ősi olasz nyelvet is megelőzve több szavunk van a különböző haladás/mozgás kifejezésére)A számítógép úgy hajt végre algoritmusokat hogy pusztán 2 dolog közt tud különbséget tenni , hogy van áram vagy nincs áram az áram körben. Akkor vajon a magyar nyelv ismeretével felvértezve milyen bonyolult algoritmusok/ gondolatmenetek képezhetők. Senki sem születik zsidónak vagy magyarnak mindkettővé válni kell. Lásd hány származásilag magyar de identitásában nem magyar él köztünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. exterminat...
2010.06.06. 10:55
Star te idióta barom, én is a jobbikra szavaztam még is több cigány haverom van mint neked. Tudod nálunk nem ott kezdődik a tolerancia , hogy a palotánkból a a vidéken terrorizáltnak annyit lökünk oda hogy ha a cigány megüt és visszaütsz rasszista vagy. Mi kimondjuk a dolgokat és mi úgy szeretjük a cigányokat ahogy vannak és azokat szeretjük akik cigányok de magyarok is mert ez így van rendjén. Te meg menj szavazni az mszpre bús proli. Az való neked meg az internacionálé amit a haverjaid még a mindig énekelnek . Azért van egy kis különbség , hogy egyes a jobbiktól szélre lévő szimpatizánsok részben nemzeti szocialisták meg hogy a párt vezetés énekelje egy önkényuralom első számú himnuszát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. 4264adam
2010.06.06. 11:05
Örülök hogy az iskolám névadója előtt tiszteleg a Google is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. tszaboo
2010.06.06. 11:59
Nem lehetne a szélsőjobboldali gyűlöletszítókat egyszerűen kitiltani az oldalról, a hozzászólásaikat meg kimoderálni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. Fada
2010.06.06. 12:01
Off: Mindig is szerettem a "ki a magyar" c. vitákat. Erről a két világháború között is élénk vita folyt, akkor se tudták egyöntetűen megmondani. Mert nem lehet. Akkor voltunk magyarok, mielőtt a sztyeppéken eltörökösödtünk volna (Árpádék kis töpszli, vágottszemű, egyértelműen keleti kinézetű emberek voltak)? Mert ma akkor senki sem az. Vagy utána? De akkor szintén nem magyar ma senki, mert a Kárpát-medencében - hál 'Istennek - kaptunk vérfrissítést: germánt, szlávot, zsidót. Nincs genetikai értelemben olyan, hogy magyar. Ha háborúban (bár ez megint továbbvezet mondjuk minimum az igazságos háború kérdésköréhez, mondjuk legyen ebben az esetben ha minket ér támadás, tehát tisztán önvédelemről van szó) Magyarországért halsz meg, akkor vagy magyar. A többi maszlag, ideológiagyártás, és előítélet.

on: Let's get back to kompúterland!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. Fzoltan
2010.06.06. 12:21
Végre büszkék lehetnénk, erre az ilyen gyökerek, mint Terror elrontják a hangulatot. Nem hiába van a mondás: sírva vígad a magyar.
De nem érdekel: én büszke vagyok rá, és minden olyan emberre, aki mint magyar (zsidó vagy nem zsidó, egyre megy), elért valamit az életben, öregbítette hazánk nevét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. Terror
2010.06.06. 12:29
Milyen hangulatot rontottam el? Legyél végre büszke nyugodtan, arra, amire akarsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. lackoo1111
2010.06.06. 12:43
nyugodjatok már le
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. Fzoltan
2010.06.06. 12:45
Az oktatásról meg annyit, hogy nem is olyan rég (talán 10 éve?) a hatalmon lévő kormány kihirdette, hogy minden második embernek diploma kell... na innentől kezdve úgy esik az oktatás színvonala, hogy az már szégyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. exterminat...
2010.06.06. 12:48
tszaboo! Nem vetted észre , hogy eddig 4 szélső jobbosnak kikiáltott hszelő is arról pofázik , hogy nem szélső jobboldali valójában csak ránk ragasztják ezt a bélyeget. Le is írtam , hogy származástól függetlenül cigány ,zsidó vagy éppen magyar származású személy is csak akkor lesz egy nemzet teljes jogú tagja ha önmagát annak tartja és a többi nemzet társa érdekében cselekszik. Gábor Dénes is ilyen magyar nemzet boldogulását elősegítő egyébként zsidó származású fizikus. Ennél többet eddig egyik úgy nevezete fasiszta/trapista hozzászóló sem mondott már bocs. Terror hibásan értelmezte a származás és a nemzeti öntudat ketté választását. Azt meg egyenesen uszító jelegű antidemokratikus felvetésnek tartom ,hogy csak azért mert valaki nem a te véleményeden van egyből szólni se szólhasson. Hangsúlyozom ha nem tesz uszító megjegyzéseket. Te talán találkoztál ilyen uszító megjegyzéssel..? Mert én nem , sőt többször is hangsúlyoztam összetartozásomat és iránt érzett szeretetemet a fent említett személy iránt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. Fzoltan
2010.06.06. 12:49
Terror, te esztelen idióta faszkalap: ezzel a mondatoddal "Nem magyar volt, hanem zsidó, csak Budapesten született." Te a 0 élettapasztalatoddal, a begyöpösödött nagyvárosi felfogásoddal hogy mered megtagadni másnak az identitását? Ez a (zsidó) ember egész életében büszke volt arra, hogy magyarként született és halt meg, és nem önkényesen távozott a magyar közéletből. Én viszont elszégyellem magam, amikor a hozzád hasonlók véleményeit olvasom. Ez lesz az új magyar(?) nemzedék??? Gratulálok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Fzoltan
2010.06.06. 12:50
Az a szégyen, hogy ez az ember 1 nap alatt többet tett a magyarságért, mint Te, kedves Terror, egész életedben fogsz. Nem kéne ennyire irigynek lenni. Puszi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. exterminat...
2010.06.06. 12:55
Terror csak összeőkevert két dolgot, mint azt az elző hsz-em ben is leírtam. Az utána következő hszbből kiderült , hogy ő sem úgy értette ahogy első hallásra/látásra tűnik.Kulturáltabb modorban kéne vitázni , mert ha bántó hangnemben válaszolsz biztos ,hogy nem juttok konszenzusra mivel személyes támadásnak és nem obijektív bírálatnak fogja fel. Én is hibáztam mikor STARNAK válaszoltam , de úgy gondolom , hogy ez az ő abszolút hibás és elfogult álláspontja miatt bennem lejátszódó érzelmi folyamatok eredménye.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. Terror
2010.06.06. 12:59
Fzoltan- Mondtam: arra vagy büszke, amire akarsz, Tony Curtisre, Sárközyre, Vajnára, a másságodra, az internacionáléra, az Eiffel-toronyra, amire akarsz. Megtiltja valaki? Nem. Hajrá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. exterminat...
2010.06.06. 13:25
Eh ,tényleg. Ne a sima hsz-eket nézétek hanem menjetek be fórumba. Nagyot nézne az aki a jobbikhoz sorolta Terror-t .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. rabib
2010.06.06. 13:35
Figyeljetek.

Magyarok vagytok vagy sem? Ha azok, akkor minek mardossátok egymást, ha nem, akkor meg ne itt tegyétek meg. Ha már szóba került: én is jobbikos vagyok, de titeket nem értelek. A másik embert szép szóval is lehet jobb belátásra bírni. Az erőszak nem megoldás. Erőszakkal hosszú távon nem lehet a dolgokat megoldani. Ugyanígy egymásra használt obszcén szavakkal sem lehet egy embertársunkkal beszélnünk. Ez nem emberhez méltó magatartás. Minden eszmerendszerben vannak jó és rossz dolgok is, csak át kell látni.
Akinek nem inge ne vegye magára, de a trágár beszédet szerintem mellőzze, akire vonatkozik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Evra
2010.06.06. 13:43
Jézusom emberek.. Nem értelek titeket. Ennyi hülyét aki össze vissza beszél..

"Nem lehetne a szélsőjobboldali gyűlöletszítókat egyszerűen kitiltani az oldalról, a hozzászólásaikat meg kimoderálni?"

Olvasd már el ki mit irt? pl. te vagy az egyik legradikálisabban megnyilvánuló és te szidsz másokat.. ejnye..

meg milyen alapon becsmérelitek terror-t és az élet tapasztalatát, nem azért, de mit tudtok róla?
Végig kéne mindent olvasni mielőtt bele pofáztok a dolgokba és kicsit elgondolkodni..

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. 620hun
2010.06.06. 13:59
Mi megy itt, egy napja sincs kint a cikk Amúgy meg mondjon valaki magyar tudóst, aki nem volt zsidó. Vagy akár külföldit. És ha zsidó, akkor meg mi van? Örüljünk a zsidóknak, legalább miattuk hallanak a világ másik felén is kishazánkról. És olyan nincs, hogy valaki magyar származású és zsidó vallású? Magyar keresztények meg vannak, hogy van ez?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. exterminat...
2010.06.06. 14:07
Bocsi de ez a másik véglett , hogy minden magyar tudós zsidó származású. Mint kiderült , megpróbálta Gábor Dénest is a magyar nemzettől elidegeníteni. Enyhe tulzás , hogy valamennyi magyar tudós zsidó volt. Ez ha akarom valamiféle beteges zsidó felsőbbrendűségből fakad. Valóban sok zsidó származású feltaláló volt de nem sz összes az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Evra
2010.06.06. 14:36
a hangsúly szerintem emgint azon van hogy abban az időben.. mert ugye mint már erre kitértek abban az időben főként a zsidóknak volt pénzük tanulmányok finanszírozására.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. pentek13
2010.06.06. 15:04
Mikor növünk fel Európához?Mikor fejezzük be a zsidózást cigányozást?Mikor
fogjuk a Himnuszunknál azt érezni,hogy Kőlcsey ezt a verset a MAGYAROKNAK a
MAGYAROKRÓL irta? Miért hagyjuk,hogy minden féle szemét ember ,aki "tenni nem mer"
beleugasson a politikába?Nem volt elég a VESZTESÉG évszázadok óta a MAGYARNAK?
Saját maga, saját magát pusztitja? Szégyen,hogy hagyjuk ,hogy erőszakkal ,brutalitással,dogmák mögé bujó véleményekkel millióket nyerészkedő,
"magyar kutyabőrt vásároló" sáfárok irányitják a SZABAD MAGYAR GONDOLKODÁST.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. rabib pente...
2010.06.06. 16:04
Egyetértek.
"Megbűnhődte már e nép a múltat, s a jövendőt."

A Szózatban is jól leírta Vörösmarty.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Lobelflesh
2010.06.06. 16:07
Elismert fizikus aki magyar volt,magasról le**arom,hogy zsidó volt tőlem lehetett volna albán is.Elismerem kész
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Terror
2010.06.06. 16:33
pentek13 - te nem Európához akarsz felnőni, hanem az USA-hoz, ahol senkinek nincs nemzetisége, mindenki egyszerűen csak "amerikai". Szabad magyar gondolkodás. MUHAHA. Te magad egy demagóg hülyeséggel jöttél elő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Seth
2010.06.06. 18:07
A zsidó az nem vallás?Minek kell vallást keverni egy informatikai oldalra?Vagy csak azért mert olyan trendi lett zsidózni?
Terror, hm, nomen est omen?
Gratula a hathatós moderációhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Ragnarr
2010.06.06. 18:18
hozzaszolnek en is mint felvideki magyar (szlovakia ha valaki esetleg nem tudna ) szomoru hogy egy hardware-os forumon is ez a tema , lassan mar minden kornyekbeli nep a magyarokon nevet , szelsojobbos(balos) partok meg semmit sem oldottak meg a vilagon csak a sz**t keverik , tapasztalatbol mondom .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Terror
2010.06.06. 18:48
Seth - azt hittem, az izraelita és a judeizmus a vallások, de ha a zsidó nem nemzetiség, hanem vallás, akkor Izraelt biztosan zsidó vallású magyarok lakják. Gábor Dénes mellesleg evangélikus vallású volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. exterminat...
2010.06.06. 18:49
Hát képzeld én meg szlovákián nevetek, egy államon ami a semmiből nőtt ki , ahol elszaporodtak a cseh hospesek mint a nyulak és nagyhatalmi játszmák miat jött létre. NE Mo.-n neves hanem tegyél az ellen , hogy ne legyen nevetséges.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Ragnarr
2010.06.06. 19:20
figyu azt mondtam hogy nevetnek rajta ,nem en nevetek rajta ,en sirok ...
ami megmaratd MO bol meg azt sem becsulitek , ciganyonk zsidok szlovakok romanok fasisztak kommunistak ... masrol se szol a magyar politika , meg latom mar itt is ez megy , mashol az emberek a valos dolgokkal foglalkoznak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. morgyi
2010.06.06. 20:05
Visszatérve hozzászólnék ahhoz hogy miért nincs az országban fizikus, vagy fizika tanár. Mert aki egy fikarcnyit is ért a fizikához és szereti, na az elmegy mérnöknek 3x annyi fizetésért külföldre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2010.06.06. 20:17
Igen, és ez sajnos nem csak a fizikusokra, hanem az orvosokra, és sok más, szakmát tanult emberre is. Aki több pénzt és biztos munkát szeretne, kimegy külföldre, Magyarországon meg hiány van belőlük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Stormrage
2010.06.06. 20:24
3x annyiért? 5-10x anyniért... egy normál mérnöki fizetés ausztriában 4000 euro, lehet számolni, több mint egy milla... kérdezd meg pl, hogy a győri audigyárban az operátorok, akiknek csak villamosmérnököket vesznek fel mennyit keresnek.. 150,000huf... az menyni is? 500 euro... (nettó értékek)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Ragnarr
2010.06.06. 20:35
nem kell ide ausztria hasonlatnak , pl. csehorszagban is mar lehet gond nelkul 1,5-2x annyit keresni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. dzsuz87
2010.06.06. 21:28
Látom innen senki sem dolgozik a KFKI-ban (Központi Fizikai Kutatóintézet), úgyhogy hadd adjak egy gyors felvilágosítást.
A béreket itt nézhetitek meg: [LINK]
A fiatal kutatók itthon maradásáról is vannak tévképzetek, pontos adatokat itt találtok: [LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Stormrage
2010.06.07. 07:16
csak azért hoztam fel ausztriát, mert közvetlen szomszédunk, amúgy szép és jó a KFKI-s bértábla, jártam is KFKI-ban tehát tudom miről van szó, viszont a táblázat nem említi, hogy ezek nettó vagy bruttó bérek, de ha még nettó bér is, egy 400 egy olyan embernek aki doktorizott? és egy egyszerű egyetmet végzettnek, pl adjunktus vagy tanársegéd 170? kicsit viccess.

ne azt nézzétek, hogy most egymagatok milyen jól megélnétek belőle, hisz egymagában ritkán én el az ember, hanem pl egy családot fenntartani...

rezsi, lakás-lakáshitel, netán ház?! bár erre egy mai fiatalnak nemsok esélye van, örül, hogy a 36nm-es lakását amit hitelre tudott megvenni kitudja nyugdíjig fizetni...

bár ez már nagyon offtopic, de ha már így szóbakerült... nem beszélve arról, ha valaki gyereket vállal, az még rengeteg plusz kiadás, amit ilyen bérekből nembiztos hogy vállal?! -> fogy a magyar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Terror
2010.06.07. 09:45
Megnyugtatlak, ez mind bruttó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. OrvAjn69
2010.06.07. 14:41
Én a KFKI-ban dolgozok! És meg vagyok elégedve a béremmel. Egyenlőre!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. biscuit
2010.06.08. 18:08
No, nem bírtam nem írni ide... Kedves "magyarozók" és "nemmagyarozók", nézzetek már utána, hogy a "magyar nép" hány törzsből alakult ki (ha jól emlékszem pont 8 ), szóval ki itt a "tiszta" magyar??? Legalább picit utánanéznétek, mielőtt itt származási kérdéseket vitatnátok meg... Egyébként köszönjük Dénesbácsi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dzsuz87
2010.06.09. 08:52
Gyerünk, még 2 hsz és meglesz a 100!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!