iPon Hírek

A Google narancssárga mobilja

Dátum | 2006. 12. 18.
Szerző | amazing
Csoport | EGYÉB

Úgy tűnik páran megunták a találgatást az Apple új mobil telefonjával, az iPhone-nal kapcsolatban, ezért új pletykát indítottak, méghozzá a Google és az Orange hasonló terveiről.

Az angol pletykaújság, a The Observer találgatásokba kezdett, hogy az egyik meghatározó angol mobilszolgáltató, az Orange, és keresőóriás Google megbeszéléseket kezdett, egy új Google márkájú készülékről.


A telefonon előre megtalálhatjuk majd a Google legfontosabb szolgáltatásait, mint a Gmail, Google Earth, keresők. A gyártást az okostelefonjairól híres tajvani HTC gyárai fogják végezni, és valószínűleg a legtöbb telefonjához hasonlóan a Windows Mobile operációs rendszer egyik változatát fogja futtatni.

A pletykát több technikai portál is átvette, mint pédául az Engadget, amely rámutatott, hogy a Google már rég megkezdte a bevonulását a mobil piacra, elég csak a nemrégiben kiadott java-s Gmail olvasójára gondolni, amely a legtöbb mobiltelefonról könnyen elérhetővé teszi a Google-ös leveleinket.

Bár azt még senkinek sem sikerült tisztáznia, hogy a Google miért is akarna beszállni a hardver gyártásba, amely idáig messze állt tőle. Vajon a nagy riválist, a Microsoft-ot szeretné utánozni?

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2006.12.18. 10:26
vissza a hírhez

Úgy tűnik páran megunták a találgatást az Apple új mobil telefonjával, az iPhone-nal kapcsolatban, ezért új pletykát indítottak, méghozzá a Google és az Orange hasonló ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!